Уест Хям разби Фулъм в дебюта на Бербатов

Българинът се включи в игра през второто полувреме
Обновена: 1 сеп 2012 16:59 | 1 сеп 2012 16:58,
86
Уест Хям разби Фулъм в дебюта на Бербатов
Дебют за Бербатов за новия си отбор Фулъм. Снимка: Reuters

Дебютът на Димитър Бербатов за Фулъм се превърна в истински кошмар.

Неговият нов отбор загуби с 0:3 дербито срещу Уест Хям на "Ъптън Парк", като изобщо не показа добра игра в голяма част от мача.

Попаденията за домакините бяха дело на Нолън, Рийд и Тейлър в 1-ата, 29-ата и 41-ата минути.

Берба пък първоначално остана резерва, но влезе на почивката на мястото на Младен Петрич. Toй се включи добре и се отчете с марковите си отигравания, макар че не успя да вкара гол.

За домакините дебют направи Анди Каръл, който пристигна под наем от Ливърпул.

След този мач от 3-ия кръг Уест Хям има 6 точки в актива си, докато Фулъм е с 3.

Още за мача вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Димитър Бербатовфулъм
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
8
 
! Отговори
### преди 11 години
До НаблюдателОстави ги тези ***,които само знаят да плюят!Важното е,че имаш очи за хубавото и го цениш!Определено има какво да подобри в играта си,но като за първи мач от много време насам беше повече от добре!Всичко което правеше на терена изглеждаше превъзходно и имаше резултат от действията му!Във всички по-сериозни положения той имаше участие!Това,че не е вкарал не значи че не се е представил добре!И Керъл не вкара,но двама-трима винаги бяха около него,а това не е малко...Успех на Бербо
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Попаденията за домакините бяха дело на Нолън, Рийд и Тейлър в 1-ата, 29-ата и 41-ата минути.Берба пък първоначално остана резерва, но влезе на почивката на мястото на Младен Петрич."Полувреме без Бербатов загуба с 0 - 3Полувреме с Бербатов равен 0 - 0.
33
3
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
До ###Така е.Не е достатъчно да затвори устите на многото хейтъри, но като за начало е повече от добре. Който може да цени тези важни неща от играта - поемане на топката, пас, няма как да не се е накефил.
32
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
освен да дебне на голлинията за друго не виждам да става
31
9
 
12
 
! Отговори
### преди 11 години
Гледах мача и мога смело да кажа,че Бербо и 21 годишния,който влезе след него,бяха най-добрите на терена за Фулам!!!Преди да влезе Митко играчите на Фулам не можеха един пас да направят като хората!!!
30
2
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 11 години
Ха, откри топлата вода! С всеки играч от неговата величина е така !! И какво лошо има в това ?!
29
9
 
9
 
! Отговори
от 30 до 38 преди 11 години
Но Стоичков и компания не се обидиха...а заиграха още по вдъхновено тогава.И преди това почти всичките титуляри в нац отбор играеха за милиони в западни клубове, но не си пазеха краченцата като Барборинка, която стана голмайстор само срещу аутсайдери в нац. отбор, а горяха за националния отбор ония. Хвърляха се на живот и смърт. Бербатов срещу кой голям отбор е вкарал решаващи голове? Хърватия се сещам..друг? То и бай Сандьо комшията срещу Андора ще напраска два парцала ако това е въпроса.
28
8
 
12
 
! Отговори
Хо преди 11 години
Охххххх...уморих се да чета глупостите Ви беее....лузари такива!Марш да тренирате финтове с "топките" си......в банята!
27
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айдеее, пак мъки с тоя недоклецания!!!!!!!!!!!!
26
9
 
8
 
! Отговори
до 28 преди 11 години
*** като бг журналисти в България след някои мачове обвиняваха Бербатов за загубите на националния. Обвиняваха го и някои личности във футбола ни. Имаше натиск, но за да кажеш че България е над всичко...ти трябва да си над тези оплювания за да играеш за България. Няма как да го разбереш, защото нямаш такъв манталитет и такова усещане като на златното поколение.Златното поколение буквално го посипаха с тонове помия по медиите след Нигерия и после им запуши Стоичков и компания устите.
25
13
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Евала :)точно така е - зяпат хейтърите, нищо не правят с живота си ( не че аз правя де :) , драскат вечно недоволни.Абе кеф си беше да го гледам Бербатов днес. Те нека Фулъм падат, ама поне ми е кеф да го гледам в игра, дори и да не е във форма, дори да прави издънки, пак ще ми е кеф, защото Бербатов си има талант; талант, който дори и с едно докосване на топката, ме връща в красотата на тази игра, наречена футбол. Малко са футболистите, които в днешно време правят нещо подобно.
24
6
 
16
 
! Отговори
до 23 от Стилиян преди 11 години
а ти от кои си? от "някои ***" или от "умните"? как може да го кажеш, за човека отбелязал най-много голове за националният отбор? нима други преди него не са се отказвали и след това са се връщали пак? и неможеш ли да напишеш 2 изречения без да използваш обидни думи, като си перфектен и безгрешен си стой във вас, закачи си една твоя снимка на стената и си се радвай колко си велик
23
7
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 11 години
Бай Пенев, добре че пак знаеш как се казва. Добре че не каза : оня дето седеше по пейките на Манчестър Юнайтед миналия сезон...се включи вяло в срещата.Голям си Пена!
22
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Италия за един ден разбраха що за предателско *** е Митя, само черен печат не му сложиха в паспорта. В България откакто си забърша за*ника с националната фланелка преди години, все още не сме разбрали. Но ние сме мишки. Не народ а ***. Обичаме предателите. Обичаме лицемерите, чалгата, силиконите, Барбукова и наркодилъра Бойко Борисов. Това сме ние. Радвайте се на "добрата позиционна игра" на Бербатов докато ние останалите се радваме на голове от истински играчи.
21
9
 
15
 
! Отговори
ДИМИТЪР ПЕНЕВ преди 11 години
МИТКО,ФУТБОЛА НЕ СЕ ИГРАЕ НА ЕДНО МЯСТО!СТАНАЛ СИ МНОГО НЕПОВРАТЛИВ И МЪРЗЕЛИВ НА ТЕРЕНА!НЕ СИ ВЪВ ФОРМА!ТИ НЕ СИ ДАВАШ ВЪОБЩЕ ЗОР ПО ТЕРЕНА!НЕ ТИ Е МЯСТОТО В ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ ЗАЩОТО СИ СЛАБ В МОМЕНТА!ДАЙ ПЪТ НА МЛАДИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР!
20
16
 
13
 
! Отговори
до 17 преди 11 години
*** Стилияне, ако България беше над всичко..Бербатов нямаше заради някои *** в България да се отрече от националния отбор. Така че си заври "България над всичко" спрямо Бербатов. Този израз, тази концепция и усещане нямат нищо общо с Бербатов-проститутката от Албиона.
19
19
 
14
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
"технични пасове", "добре владеене на топката"... буахахахаа и прибраха 3 парцала от аматъорски отбор. Велик Бербатов, велик отбор! буауахахаха
18
14
 
22
 
! Отговори
:) преди 11 години
Митко е пич и перфектен играч, а глупаците по форумите... те умират от завист по панелките и плюят по най-успелия ни футболист !
17
13
 
8
 
! Отговори
до 18 преди 11 години
Ех какво настроение у теб от...голмайстор на Висшата лига и шампион с Манчестър Юнайтед и играл на финал на ШЛ до Фулъм и...технични пасове и овладяване на топката. Каква идилия за теб, а? Грандиозно!
16
10
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Еххх, само ако знаете какъв кеф ми е да гледам Митко как играе.Ми то поемане на топката ли да гледаш , или паса. Защото ако са и двете, тогава определено е класа, която дори и в Англия не може да видиш всеки ден.Дано имаме възможността да го гледаме още много мачове.. А хейтърите - ходете си пийте бирите с турски сериали :)))) че спорта ви вреди на здравето. Айде, живи и здрави :)