Давид Силва преподписа със Сити до 2017 година

"Искам да спечеля ШЛ, тук съм щастлив", каза испанецът
Обновена: 17 сеп 2012 19:25 | 17 сеп 2012 19:25, Георги Пешев
0
Давид Силва преподписа със Сити до 2017 година
Снимка: Ройтерс

Испанският национал Давид Силва преподписа с Манчестър Сити до лятото на 2017 година. Информацията бе потвърдена на официалния сайт на шампионите на Висшата лига.

26-годишният бързак премина от Валенсия на стадион "Етихад" през 2010 година. Той имаше още две години до края на доскорошния си контракт с "небесно-сините". Според "Скай спортс" Силва вече ще прибира по 200 000 паунда седмично.

"Много съм доволен. Тук съм вече от две години и се чувствам щастлив. Радвам се, че удължих договора си. В Манчестър Сити наистина се чувствам като у дома си."

"Ние спечелихме Висшата лига, както още два трофея. Отборът се развива и сега нашата цел е да спечелим Шампионската лига. Това е още една причина да искам да остана тук - да се опитам да завоювам трофея."

"Както ви казах, тук се чувствам много комфортно и искам да печеля много титли. Тези две години бяха много добри за мен, така че се надявам следващите 5 години да бъдат даже по-успешни."

"Феновете винаги са ме подкрепяли, още откакто дойдох в тима. В последно време те искаха да преподпиша, така че това помогна за решението ми", завърши изказването си Давид Силва.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари