Мария Гроздева и Антоанета Бонева аут от финалите в Банкок

До този абсурд се стигна, след като от федерацията по стрелба не са ги заявили за участие
19 сеп 2012 17:30, Георги Пешев
3
Мария Гроздева и Антоанета Бонева аут от финалите в Банкок
Снимка: Ройтерс

Двукратната олимпийска шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева и втората ни участничка при дамите в Лондон Антоанета Бонева почти сигурно ще пропуснат финалите на Световната купа в Банкок от 18 октомври.

До този абсурд се стигна, след като от федерацията по стрелба не са ги заявили за участие. "Като няма един лев във федерацията, как да ги заявя", коментира за "Стандарт" старши треньорът на националите Валентин Стефанов.

"Ако го направим и заради безпаричие не отидат, кой ще плаща големите неустойки". Димитър Тодоров, който бе координатор на олимпийците до 31-ви юли, обяви, че веднага ще заяви двете състезателки за СК, но ако от федерацията го оторизират.

Той разкри също, че заради контактуването с международната федерация и изпращане на заявки за състезания на Гроздева и Бонева от личния си имейл, президентът на родната централа Камен Шишманов е подал срещу него оплакване в полицията.

Жалбата е била за компютърно престъпление. "После се обяснявах с 10 страници", каза Тодоров.

Треньорът и съпруг на Гроздева Валери Григоров пък настоя до генералното разрешаване на проблемите във федерацията Мария и Антоанета да имат отделно финансиране, както бе до олимпиадата.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
ПОЗНАТ преди 11 години
ДА СЕ РАЗКРИЕ БАНКОВАТА ТАЙНА ЗА СИЛВИЯ ШИШМАНОВА СЕМЕЙСТВОТО И КАМЕН ШИШМАНОВ Е ЧОВЕКА КОИТО ТЕ ПРИНУДИХА ДА КРАДЕ ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ А СА БИЛИ БОЛНИ ХОРА С АЛЧНИ АМБИЦИИ ДА СА БОГАТИ БЕЗ ТРУД
4
0
 
0
 
! Отговори
АНОМИНЕН преди 11 години
КАМЕН ШИШМАНОВ ДА СЕ РАЗСЛЕДВА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА-БРАНИМИРА ДА ИЗЛЕЗЕ НА СВЕТЛО И ДА КАЖЕ ЗА КОЛКО ПАРИ СТАВА ВЪПРОС И МАРИЯ ГРОЗДЕВА ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА СВЕТА МАДОНА
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тренирал съм спортно стрелба (с пушка) осем години. Отдавна не съм там, но ги познавам всичките. *** до ***, едни и същи муцуни и безпаричие. От време оно си е така във федерацията. Бранимира се мумифицира на Герена, но не пуска кокала.
2
0
 
3
 
! Отговори
ФЕДЕРАЦИЯ преди 11 години
А КЪДЕ СА ПАРИТЕ КОИ ГИ ОЛАПКА?
1
6
 
5
 
! Отговори
Пак преди 11 години
Мария Гроздева освет да плаче за пари в последните години нищо друго не е направила!Определено неприятна личност!