Стойчо Младенов: Хич не ми пука

Нито знам, нито ме интересува, какво се пише и говори, отсече треньорът
Обновена: 20 сеп 2012 11:24 | 20 сеп 2012 11:24, Георги Пешев
3
Стойчо Младенов: Хич не ми пука
Снимка: Булфото

Хич не ми пука, отговори Стойчо Младенов пред "Стандарт" на информациите, че ще го сменят. Онзи ден тръгна слух, че ЦСКА си връща Милен Радуканов при провал на "червените" в Разград.

"Нито знам, нито ме интересува, какво се пише и говори. Нужни са ни победи и затова тренираме", добави Стойчо.

Той ще може да разчита на Мишел Платини в срещата с "милионерите". Снощи бразилецът се уреди с картотека и ще може да играе при гостуването на Лудогорец.

Нападателят, който се върна на "Армията" през лятото, имаше да си урежда отношенията с Динамо Букурещ. Румънците отказваха да разтрогнат с него по взаимно съгласие, защото "червените" им дължат пари.

Всичко вече е изчистено и Платини ще може да направи повторен дебют за ЦСКА. Така треньорското ръководство на столичани ще може да разполага с всички налични футболисти.

Евентуална загуба в Разград обаче може да се окаже фатална за Стойчо и компания. Той и екипът му може да се окажат уволнени още на табелата на излизане от Разград. При провал ЦСКА ще изостане на 10 точки от първото място.

Още новини за ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
БайРом преди 11 години
То Стойчето е от наште.Нема да го уволневат, шото сички от нашта маала ше блокираме пътиа до летишито.нема да посмеийат.
1
4
 
5
 
! Отговори
ДО СЕКТОР 1 преди 11 години
САМООООООООО ЦСКААААААААА!