Дирят Тръпкомир Тръпков заради черното тото в България

10 клуба и младежките национали са попаднали на мушката на Софийска районна прокуратура
Обновена: 11 окт 2012 12:53 | 11 окт 2012 12:53, Георги Пешев
9
Дирят Тръпкомир Тръпков заради черното тото в България
Левски също е разследван за участие в манипулиране на мачове. Снимка: Булфото

10 клуба и младежките национали са попаднали на мушката на Софийска районна прокуратура, обяви говорителят й Руси Алексиев в ефира на "ТВ7".

Той разкри имената на част от отборите. Сред тях са Лудогорец, Левски, Литекс, Черноморец, Славия, Монтана, Калиакра и Светкавица.

По три от 9-те сигнала са образувани досъдебни производства. Две за мачове и едно за незаконен хазарт. То е срещу Тръпкомир Тръпков. 37-годишният жител на Банкя е разследван за залози в чужбина, обявиха от Софийска районна прокуратура за "Стандарт".

Магистратите са по петите и на лице, което обещало облаги, за да се повлияе на резултатите на мачовете между младежките национални отбори на България и Австрия, както и победата на Черноморец над Светкавица у дома с 6:0.

За двубоя в Бургас се е знаело четири месеца по-рано как ще завърши, обяви Алексиев. Той разкри още, че финансовият директор на Левски Константин Баждеков, президентът на Монтана Замфир Замфиров, както и треньорът на "сините" тогава Николай Костов са разпитвани за победата на "сините" 3:0 в гостуването на "Огоста".

"Няма достатъчно доказателства за извършено престъпление в този мач", обявиха от Софийската прокуратура. Христо Стоичков, помощникът му Петко Петков и Небойша Йеленкович дадоха показания миналата седмица за мача Литекс - Калиакра 5:0.

"Чисти са", обявиха по късно от ГДБОП. За разкритията на Стефано Кунчев магистратите са привикали за разговор  боса на "Славия" Венци Стефанов, бившия треньор в школата и екссъпруг на фолк дивата Малина - Красимир Мечев, както и Деян Вълков, който в момента пази на Любимец.

Кунчев стана първият играч в "А" група, който си отвори устата. Вратарят обяви, че са му предлагани 20 000 евро, за да пусне два гола в квалификацията срещу Австрия. Срещата на младежите в Ловеч завърши 1:1. Кунчев, който в момента пази на Локо Пловдив, е ял и бой заради отказа си. Точно Венци Стефанов алармира за проблемите на Стефано.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Черно тото
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сигурно е голяма тръпка да залагаш на черно тото и да тръпнеш в очакване дали ще ти се услади тръпката да спечелиш.А пък после тръпката дали ще те сгащят също не е за подценяване...
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
TRAPKOMIR TRAPKOV ABE TOVA BALGARSKO IME LIE? ABE TIQ OT BANKQ VSE NA SELSKI TARIKATI SE PRAVQT. IZGLEJDA 4E V TIKVOLANDIQ OSTANAHA SAMO SELSKI TARIKATI. TQ I DARJAVATA STANA SELSKA. NAKADETO I DA SE OBARNE6 ILI MUTRI 6TE VIDI6 ILI SELSKI TARIKATI. DA VI IMAM DARJAVATA TIKVOLANDIQ.
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вярно бе! Сините печелят 'честно'!
6
0
 
7
 
! Отговори
умален преди 11 години
Тръпкомир Тръпков е женен за Грудка Кецова... пълен идиотизъммммм
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С такова име е само за залагания!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отбора от Подуене е замесен. Голям отбор!
3
3
 
9
 
! Отговори
ЦВ ЦВ преди 11 години
от банкя е значи може да се казва както иска и не се смейте на БАНКЯ да не ви се смее после Боко
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
,,Тръпкомир Тръпков,,..........помислих че е някакъв майтап,честно:)
1
0
 
16
 
! Отговори
Мара преди 11 години
Тръпкомир?! Такова име чувам за първи път.