Борислав Михайлов сравни Лотар Матеус с куче

Не може да ти се дава такава заплата, а ти да плюеш, обяви шефът на БФС
29 окт 2012 12:54, Георги Пешев
9
Борислав Михайлов сравни Лотар Матеус с куче
Боби Михайлов и Лотар Матеус в началото бяха приятели. Снимка: Булфото

Ситуацията с Лотар Матеус е храни куче да те лае, обяви президентът на БФС Борислав Михайлов.

Както е известно немецът оплю Михайлов в автобиографията си. "Не може да ти се дава такава заплата, а ти да плюеш. Обществото имаше нагласа за треньор - чужденец. Опитахме, не става", продължи Боби.

Той затвори и темата Бербатов. "Харесвам го. Но това си е негово решение. Като не иска - концентрираме се върху другите играчи", отсече Михайлов пред "ТВ7".

"Взехме много мерки срещу черното тото. Извадихме Спартак Плевен от юношеското първенство. Когато УЕФА ни праща сигнали, ние действаме и сигнализиране прокуратурата. Не ни дават IP адресите на заложилите, как да разберем кой е залагал?!", допълни шефът на БФС.

Михайлов призна, че никога не е имало случай, в който централата да е водела война с някой клуб. Това бе неговият коментар по случай постоянните оплаквания от страна на ЦСКА, че от "Иван Асен" 26 ги ощетяват.

"Поради каква причина Лудогорец да е облагодетелстван? Българинът е много конспиративен. Лудогорец е прецедент, от "В" група, през "Б" група и шампион".

"С добри игри. Така че те затова ще се борят и тази година за титлата. Добър отбор, стадион. Не виждам с какво са облагодетелствани", смята Боби Михайлов.

"Никога не е имало война на БФС с футболен клуб, още по-малко пък с ЦСКА. Има 18 комисии, които се събират и решават. ЦСКА имат повече казуси, може би винаги играят на ръба. Уважавам този клуб, играл съм срещу него", допълва президентът на БФС.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Обществото имаше нагласа за треньор - чужденец. Опитахме, не става" А защо доведохте доказано неуспешния Матеус, а не треньора на сърбите, който ги класира на световно, а беше без работа по същото време?Определено повече вярвам на истината на Матеус, отколкото на Перукан и компания
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ne viarvam i na dvamata no kato gi sapostavi6 povece viarvam na mateus a na bobi po darzanieto mu lici ce e guzen
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако във футбола, като футболист Матеус е кон, то перукан е кокошка!А като ръководител перукан е най-обикновен далавераджия!
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Боби перуката се взе много на сериозно.Няма как да си види подпухналата пиянска физиономия.
4
1
 
12
 
! Отговори
летвич преди 11 години
Не ни дават IP адресите на заложилите, как да разберем кой е залагал?!", допълни шефът на БФС.тоя лаф ,баце, го разпраяй на семкаджиите по стадионите.
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БАТЕТО=ЛАНЯНАТА ПРЪЧКА,СЛЕД ПОРЕДНИЯ ИНИЦИИРАН ОТ НЕГО ОПИТ ДА БЪДЕ СВАЛЕНОТ ШЕФСКИЯ ПОСТ НА БСФС,КАЗА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА:ЩЕ СТОЯ ДО КАТО СИ ИЗКАМ И ЩЕ СЕ МАХНА,КОГАТО АЗ РЕША--ЩЕ СЛОЖА НА МОЕТОМЯСТО БОБИ,ЗАЩОТО МЕ СЛУША--КРАЙ НА ЦИТАТА.ПЕРУКАТА ХИЧ НЕ ГО Е СРАМ ОТ ТАЯ НИЗОСТ И ДАЖЕ СЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО=ТРАГЕДИЯ.БЕЗ ДА СПОМЕНАВАМЕ ОЛИГОСИНА МУ.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво малоумно заглавие.
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами Лотар където и да е бил треньор е доказал, че не става за такъв. Спомнете си какво направи и с Унгария, там кой му беше виновен?

Спонсорирани публикации