Лудогорец иска Мартин Камбуров

Тимът от Разград е на път да реши проблемите си в нападение
Обновена: 1 ное 2012 15:38 | 1 ное 2012 15:38,
3
Лудогорец иска Мартин Камбуров
Мартин Камбуров докато играеше на Лаута. Снимка: Reuters

 Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев е на път да реши проблемите си в търсене на чист нападател. Той се е насочил към един от топреализаторите в българския футбол Мартин Камбуров, твърди вестник "24 часа".

 
Специалистът търсеше таран цяло лято, но така и не успя да намери качествено попълнение на тази позиция. Затова и се примири да налага стила си от миналата година без типична "девятка". 
 
През зимата обаче "милионерите" ще направят всичко възможно да убедят Камбуров да дойде на "Лудогорец Арена". Преговорите с него стартират веднага след последния мач за тима му Далиан, който е в неделя. След това таранът става свободен агент. 
 
Камбуров вече обяви, че до края на годината ще си почива и ще чака оферти. Желанието му е да играе у нас и е категоричен в намеренията си да спре с гурбета.
 
Интерес към него има клубът, с който постигна най-големите си успехи - Локомотив Пловдив. Самият нападател твърди, че иска там да приключи кариерата си, но явно това ще стане по-нататък.
 
Наставникът Стефан Генов прати хора, които да преговарят със звездата. Камбуров обаче е поставил неизпълними финансови изисквания за "железничарите". Той иска поне 20 хиляди лева месечна заплата, твърди вестник "7 дни спорт".
 
Такова възнаграждение на "Лаута" изглежда мираж. Откакто новият собственик Веселин Марешки дойде, оряза сериозно бюджета за заплати. В момента най-високата е 7000 лева и е за халфа Христо Златински.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
тоти преди 11 години
Глупости се пишат. На кого е казал Камбуров че иска 20000 лв заплата Това се урежда на 4 очи между собственика и футболиста. Играчите по между си не знаят кой колко пари получава иначе знаете ли какво ще се получи Кой колко получава знаят собственика футболиста и този който слага парите в плика Останалото е свободно съчинение на пишещите.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Със съдии като Ристосков, Мартин Камбуров го чака бляскаво бъдеще в Лудогорец.