"Битката за Пловдив" избухна по улиците на града

На мача ще присъства и Бойко Борисов
Обновена: 2 ное 2012 11:51 | 2 ное 2012 11:51,
14
"Битката за Пловдив" избухна по улиците на града
Димки по време на мача Ботев - ЦСКА. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов се очаква да седне в ложата на стадион "Локомотив" за дербито на Пловдив. Той е получил покана от "черно-белите".

На официалната трибуна ще бъде и босът на домакините Веселин Марешки.

Пленено знаме пък нажежи до червено обстановката в Пловдив преди дербито между Локо и Ботев. Двете агитки превърнаха града под тепетата в бойно поле.

Ултраси на "черно-белите" докараха до истерия враговете си от Ботев, като им свиха основния флаг за хореографията за мача, който е дълъг над 35 метра.

Те разбили с щанга автомобила, в който било знамето. Крадците обаче били забелязани и фенове на "канарчетата" тръгнали да отмъщават. Те спипали един от участниците в удара -по прякор Манчестъра, и му теглили здрав бой.

Новината за кражбата събра над 100 запалянковци на стадион "Христо Ботев", но полицията успя да ги разпръсне. Мнозина от тях обаче си останаха само с устните обещания, че нямат да правят проблеми и започнаха хайки за ултраси на Локо.
 

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
фенчо преди 11 години
Абсолютно си прав, брат. Аз ако бях на мястото на техните тартори, дори щях да изнамеря тва гомне, дето го е краднало и щях да го върна флага на тарторите на Ботев. това е феър плей и празник на града. Сега всичко се опорочило. Дано да ги ударите с повече от2 гола разлика
10
0
 
12
 
! Отговори
Умерен фен преди 11 години
Дано стане хубав мач и по-добрия да победи. Относно долната кражба - заслужават яко бой тези кретенчета. Нямат чест, достойнство! Т'ва ли е фена на ЛОКО-то?! Ако е така - с празво си заслужават нарицателното име "***".
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗНАЕТЕ ЛИ КОИ СА УБИТАЦИТЕ ОТ КОМЕНТАРИТЕ ОТДОЛУ, КОИТО ПЛЮЯТ ОТБОРИТЕ И ПРЕМИЕРА? ТОВА СА ОТ СОФИЙСКИТЕ АГИТКИ, КОИТО СЪЩОТАКА ЗАРАБОТВАТ И КАТО ШПИЦ БРИГАДИ И ПРОВОКАТОРИ В МЛАДЕЖКИТЕ ФОРМАЦИИ НА ПАРТИИТЕ И ХОДЯТ ПО МИТИНГИ И ПРОТЕСТИ ДА НАСЪСКВАТ ХОРАТА ДА ПРОЛИВАТ КРЪВ. СЪЩИТЕ ПРОВОКАТОРИ ЗАПАЛИХА НАВРЕМЕТО ПАРТИЙНИЯ ДОМ, ТЕ БЯХА В ДЪНОТО И НА СЪБИТИЯТА ПРЕД ДЖАМИЯТА, СТАНАЛИ СЛЕД УГОВОРКА МЕЖДУ МЛАДЕЖИТЕ НА ДПС И АТАКА.
8
2
 
3
 
! Отговори
И Топалов преди 11 години
маймуни на Бойко така да му го налапате че през ушите да ви изтече,до номер 9 ей *** кви ги пишеш мухлио,че чак анонимен *** та ти,.......
7
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам дали е тиква или мутра, но в България се строи за първи път от трийсет години. Една мутра обикаля и помага на хората, докато политиците не спират да го плюят. Затова гласът ми отива за него.
6
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най ще се радвам, ако някой мюсюлманин-самоубиец се взриви на стадиона. Хем 2 агитки от *** и ***, хем най-големия български тиквар ще се озоват на 2 метра под земята.
5
3
 
14
 
! Отговори
акс преди 11 години
ще се радвам много,ако феновете на двата отбора освиркат бойко-менте супергероя
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес.бг, напишете как *** от локумспор 1826 пр.н.е. карат купуващите си билети да им пеят песни на докото за да докажат, че са от *** отбор. Напишете как *** от лайнутджамия ги е страх да не са гости на собствения си терен. Напишете как се дискриминират феновете и не се продават билети на други, освен на коловози. Напишете за отвореното писмо от феновете на Ботев.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има огромна разлика между ПЛЕНЕНО и ОТКРАДНАТО !!! Пленено ще е ако беше взето с битка, *** от ОТКРАДНАХА от кола !!!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами на Тиквата това му е работата!Да ходи на мачлета!Е такова животно като нашия премиер/ с малка буква заради "уважението ми към него/няма нийде по света!
1
2
 
22
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
Даса живи и здрави футболните агитки ,те запалиха цар Киро в Катуница. Буйни момчета са да са живи и здрави !