Порточанов: Стоичков трябва да е президент на БФС

Бившият шеф на Нефтохимик нападна Боби Михайлов
Обновена: 5 ное 2012 16:55 | 5 ное 2012 16:49, Георги Пешев
8
Порточанов: Стоичков трябва да е президент на БФС
Снимка: Булфото

Една от емблематичните фигури в българския футбол - Христо Порточанов, нападна Борислав Михайлов за скандали във футбола и сподели, че според него Христо Стоичков трябва да бъде президент на БФС.

"Уговарят се мачове при детските отбори, да не говорим за мъжки първенства. Когато аз бях в Изпълкома, такива смешни резултати не се получаваха. Не ходя на стадионите, защото няма какво да гледам".

"Нито националният отбор като национален отбор, нито клубният е като клубен. Сега и децата знаят как ще завърши даден мач", коментира бившия президент на Нефтохимик.

"Аз съм причината Стоичков по-малко да критикува БФС. Когато дойде конгресът, Ицо има какво да каже. Винаги съм считал, че мястото му е като президент на този съюз", каза още Христо Порточанов.

"През 2004-а Боби Михайлов и Лъчо Танев го подведоха да бъде треньор и затова го оплюват толкова много. Ицо е икона за България и трябва да бъде лицето на българския футбол. Освен него друг българин няма да пуснат в МОК", допълни той.

Боби Михайлов постъпи некоректно с мен преди предишния конгрес. Беше нормално да каже: "Продал съм си дупето някъде другаде". Постъпи непочтено, не заслужава да го коментирам", каза Порточанов пред bTV Action.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
3
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
ХРИСТО СТОИЧКОВ ! пожизнено ПРЕЗИДЕНТ !
5
3
 
5
 
! Отговори
BAY HAP4O преди 11 години
TAQ HIENA,PORTO4ANOV, ISKA OTNOVO DA SE OBLAJI OT FUTBOLA. AYDE,AUT
4
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Защо не ? Щом Б.Б. е премиер.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепям напълно Порточанов! Стига са плюли по Боби Михайлов! Време му е на Ицето!
2
1
 
13
 
! Отговори
стоян петров преди 11 години
Преди 16-17 години по време на апогея на Стоичков четох статия от английски вестник.В нея се наблягаше на това, че българите не искат да се гордеят със семеиството си и работата си а с простотии. ЗаВържваше така - докато българите се гордеят с ръждясалите си реактори край Козлодуй и Стойчков МНОГО ЩЕ ПАТЯТ. ПРАВИ СЕ ОКАЗАХА, МАМИЦАТА ИМ АНГЛИЙСКА.
1
2
 
10
 
! Отговори
ми преди 11 години
Явно, г-н Порточанов е решил да се присъедини към екипа на "Комиците".