Стойчо обяви: ЦСКА се източва от човек на "Титан"

Треньорът похвали сериозно Тодор Батков
Обновена: 22 ное 2012 16:39 | 22 ное 2012 16:39, Георги Пешев
18
Стойчо обяви: ЦСКА се източва от човек на "Титан"
Стойчо Младенов похвали Тодор Батков. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов засегна темата за задкулисните игри в тима по време на днешната си пресконференция. Стойчо призна, че ЦСКА се източва и даде да се разбере кой е виновник за това.

"Имах намерение да не присъствам на такива брифинги. Говорим си, а всъщност всичко се подминава или не можем да се разберем. Говорим за схеми, пари и прочие. Ако търсим някакви схеми, те трябва да са ясни. Кой договаря комисионни, заплати и трансфери", започна Стойчо.

"Има източване на ЦСКА и ако някой злоупотребява, то това са хората, които водят преговорите. Да не съм ги водил аз тия преговори. Питайте собствениците кой е", допълни той.

"След като не съм аз, кой е?", попита Младенов, след което журналистите назоваха името на приближения до собствениците бизнесмен - Първан Първанов.

"Значи много добре знаете името на въпросния човек", посочи Младенов. Както е известно, Първанов е дясната ръка на "Титан".

Стойчо похвали сериозно и собственика на Левски Тодор Батков, който преди няколко дни даде за пример футболистите на ЦСКА.

"Тодор Батков ще си остане винаги най-добър и успешен президент в историята на "Левски". В много моменти думите му са точни и ясни. Радвам се, че е дал за пример нашите футболисти, тъй като ние работим, за да се развиваме", заяви Младенов.

Стойчо призна, че към момента ЦСКА не може да се мери с шампиона на България Лудогорец.

"Отборът на Лудогорец е много преди нас. С тях не може да се мерим. Виждате какво се прави в Разград - стадион, база и други. Ние трябва да се стремим да се конкурираме с Левски и Литекс, където също има перфектни условия", сподели още Стойчо.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: ЦСКАСтойчо Младенов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тук защо пишат говедари задавате ли си въпроса защото са жалка картинка
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НА СТОЙЧО ЗАПЛАТАТА МУ СЕ ДАВА ОТ ЧАСТНИЯ БИСНЕЗ 43 000 ЛЕВА Е ЕДНА НОРМАЛНА ЗАПЛАТА,ПО ЛОШОТО Е ЧЕ ФИДОСОВА И ПОДОБНИТЕ НА НЕЯ ВЗИМАТ ПО 200 000 ЛВ МИНИМУМ,СТОЙЧО НЕ ОЩЕТЯВА ДЪРЖАВАТА,НАПРОТИВ ,СТОЙЧО РАДВА ЕДНА ЧАСТ ОТ НЕЯ,КОЛКО ВЗИМА БОЙКО ЗА МЕСЕЦ А? НАД 3 000 000 ЛВ
16
1
 
2
 
! Отговори
мдааа преди 11 години
Какво ни занимавате с български футбол, левскар съм, но и Левски и ЦСКА са е*ати бозата. Гледах дербито само, пълна скука, отдавна не гледам български футбол. Даже ме е срам, толкова е ниско нивото и на база и на всичко. Лошото е, че игарем и навън, та всички да ни видят. Само Лудогорец имат някакъв проблясък, предтавиха се прилично...
15
0
 
3
 
! Отговори
мдааа преди 11 години
43 000лв. е заплатата му, на уредения му син 9000лв. - а вие балъци кудкудякайте по форумите, работете за 300-400лв. и си ги подкрепяйте. Жалка държава, толкова много пари, а на среща ни резултати, ни нищо. На времето за 200лв./месец са биели Ливърпул, Аякс, а сега падат от някви анонимници....
14
1
 
1
 
! Отговори
стойчо тъпанар преди 11 години
изчезвай не ти е мястото тамиди да пасеш говедата
13
0
 
1
 
! Отговори
тритри преди 11 години
До П.С.Цзащото никой не *** затова е тоя вой
12
4
 
4
 
! Отговори
гого преди 11 години
На тоя циркаджия все някой му е виновен
11
3
 
4
 
! Отговори
стойчо вдовицата преди 11 години
Пропуснали са да му налеят помия в копаната и сега орева отново ***. Абе свинска му работа, нека си ***. Не знам защо гърнетата и похлупаците го търпят, а не го изритат от *** да вие на умряло из старозагорските села....
10
2
 
7
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Стойчо прогледна. По-добре късно ..... Вярно,че ЦСКА е марка, но кой сириозен инвеститор ще иска да се занимава с ЦСКА докато клуба е такава каша. Мисля, че въпросът ми е реторичен.
9
1
 
1
 
! Отговори
ББПП преди 11 години
ББПП
8
6
 
4
 
! Отговори
Отличникът от Прага преди 11 години
Абе важно е чорбата да ***:)
7
6
 
4
 
! Отговори
аз преди 11 години
Ей,тоя човек вече съвсем не е наред
6
5
 
4
 
! Отговори
Стево преди 11 години
Писна ми вече от набедените ви отбори , които ги бият селските тимове , Само "БОТЕВ "
5
1
 
7
 
! Отговори
Български успех преди 11 години
Шахмат: Антоанета Стефанова на полуфинал на Световното в Ханти-Мансийск Ханти-Мансийск. Най-добрата българска шахматистка Антоанета Стефанова се класира за полуфиналите на световното първенство по шахмат за жени, което се провежда в Ханти-Мансийск, Русия.На четвъртфиналите Стефанова игра тайбрек срещу французойката Мари Себаг, след като двете шахматистки си размениха по една победа. В тайбрека Стефанова постигна два успеха и с общ резултат 3:1 точки се класира за полуфиналите.На полуфиналите Стефанова ще играе с индийката Дронавали Харика. Другата финалистка ще определят Анна Ушенина от Украйна и Цзю Внцзюн от Китай.Партиите от полуфиналите стартират на 23 ноември (петък).
4
3
 
9
 
! Отговори
xXx преди 11 години
То това не е новина. Или наистина има хора, които все още не са разбрали, че това източване е планувано и искано! Никой не може да ме убеди в това, че е случайно, че всеки футболист който напусне ЦСКА успешно съди клуба за хиляди Евро. И най-големите *** щяха да разберат, че управниците в ЦСКА трябва да си коригират договорите, които връчват на футболистите. Или може би просто не искат да се научат, да се променят договорите, за да могат да продължават индиректно да източват клуба.
3
0
 
23
 
! Отговори
ред преди 11 години
ПЕРО И ЦИМБИКА ОСВЕН ДА КРАДАТ КАКВО ДРУГО ПРАВЯТ В ЦСКА И ДВАМАТА СА БАНДИТИ
2
26
 
5
 
! Отговори
Борат преди 11 години
Ех, ***, спряха ти кранчето и ревна. Сега ли го разбра това?
1
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БРАВО СТОЙЧО , ЧЕ ГО РАЗБРА