Моуриньо иска да поеме Ман Сити през лятото

Специалния предпочитал Сити пред ПСЖ
30 ное 2012 16:26,
3
Моуриньо иска да поеме Ман Сити през лятото
Моуиньо. Снимка: Reuters

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо е готов и има желание да поеме Манчестър Сити през следващото лято, гръмна в днешния си брой таблоидът "Сън" на водещата си новина

Настоящият наставник на "Гражданите" Роберто Манчини се намира под сериозно напрежение, тъй като за втори пореден сезон отборът не успява да премине груповата фаза на Шампионската лига.

И въпреки че италианецът има договор с отбора до 2017 година, Шейх Мансур може да се изкуши да прекъсне взаимоотношенията си с него и да назначи Специалния в клуба.

Агентът на Моуриньо Жорже Мендеш дори наскоро се е срещнал с новия футболен директор на "Гражданите" Чики Бегиристаин в Португалия.

Според последни информации португалският специалист би предпочел да поеме Сити пред френския ПСЖ, от където също е изкушаван. Така поне твърдят съветниците му.

В момента Моуриньо има трудни моменти с Реал Мадрид, тъй като отборът не се представя по най-добрия възможен начин в Примера дивисион и е на цели 11 точки от лидера в класирането Барселона.

Сити и Реал се срещнаха в груповата фаза на Шампионската лига и дори Специалния заяви, че "Гражданите" не са голям отбор, заради което бе освиркан от феновете на английския шампион.\

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
4
 
! Отговори
kaka MERI преди 11 години
E tozi portugalski *** shte zakara otbora na sheih Mansur vav vtora divizia.
2
1
 
3
 
! Отговори
едва ли... преди 11 години
никъде не е цитиран Моуриньо, но очевидно желанията му са прозрачни за ''избраните''
1
6
 
8
 
! Отговори
стоичков преди 11 години
Тоз *** е само за" Бистришките тигри" !!!