Повечето фенове на Реал предпочитат Льов

Мнението на запалянковците обаче е доста разностранно
5 дек 2012 18:02, Георги Пешев
2
Повечето фенове на Реал предпочитат Льов
Йоаким Льов може да стане треньор на Реал. Снимка: Ройтерс

Повечето привърженици на Реал Мадрид предпочитат Йоаким Льов да наследи Жозе Моуриньо като треньор на отбора, ако португалецът наистина напусне, сочи анкета в сайта на вестник “Марка”.

Настоящият селекционер на Германия се ползва с най-голямо доверие сред белите запалянковци, които обаче като цяло са доста разнопосочни в мнението си и не са съвсем убедени кой е най-подходящ да наследи Специалния.

В допитването са взели участие почти 87 000 участници, като по-малко от една трета от тях – 29,3% дават гласа си за Льов.

Разликата все пак до втория е доста значителна. На тази позиция е треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп с 15,2%, а челната тройка допълва треньорът на Б-отбора на Реал Алберто Торил – 14,2%.

В десетката са още Мичел Гонсалес – 13,3%, Арсен Венгер – 7,3%, Фабио Капело – 7,2%, Рафа Бенитес – 6,8%, а 8-и е считаният за друг голям фаворит – Карло Анчелоти, който получава само 2,5% от гласовете. Марко ван Бастен е също с 2,5%, докато последен е Марчело Липи с едва 1,7%.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
екс преди 11 години
Демек на отбора му трябва дисциплина! Затова на първите две места са немци :)))))Лигочи са тия в Реал, лигочи! :))))))))))))))
1
3
 
8
 
! Отговори
рУналдо преди 11 години
В грешка са феновете на Реал, Мъди Стоилов ще им е новия тренер, ще го получат в комплект с Насо Педерасо!