Франк Лампард обърна Евертън на "Гудисън парк"

Челси изтръгна победата с 2:1
30 дек 2012 18:32, Елка Василева
40
Франк Лампард обърна Евертън на "Гудисън парк"
Евертън загуби злощастно с 1:2 от Челси. Снимка: Reuters

Евертън загуби злощастно с 1:2 от Челси в мач от 20-ия кръг на английската Висша лига, който се игра на стадион „Гудисън Парк”.

Домакините напълно надиграха своя противник през първото полувреме, когато на два пъти страничната греда се оказваше верен помощник на Петер Чех.

Евертън откри резултата в самото начало на срещата чрез Стивън Пиенаар, но пропусна възможността да удвои аванса и малко преди почивката Франк Лампард изравни след точен удар с глава.

След почивката гредата спаси столичани за трети път в срещата, този път при удар с глава на Йелавич. Малко след това Лампард заби втори гол за Челси.

След победата Челси събра 38 точки и излезе на трето място в таблицата, като тимът има и мач по-малко. Евертън остана шести с 33 пункта в актива си.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: евертънФранк Лампард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
9
 
1
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Пинокио, ама наистина ли Тоти , Джерард и и Лампард са несъпоставими с Меси???Наистина са несъпоставими..нито един от тях няма и една златна топка за разлика от Меси който тази година ще грабне 4-та.Баси смешния *** дето си......пия си виното и се смея с глас на такива *** като теб, докато им пиша.
11
1
 
10
 
! Отговори
11 до 10 преди 11 години
Гледай сега разликата - Тоти, Джерард и Лампард са лидери и в националните си отбори, като двама от тях са били и капитани. Лионел Меси колкото и да е добър не е пораснал още да е лидер на каквото и да е, за представянето му в националния е по-добре да не говорим. А това, че говориш за Малдини...личи си, че си от новоизлюпените фенчета на Барса и си на 15-16 години. Та за Малдини можеш да питаш Куман, Ицето, Ромарио... ако ги знаеш. Отделно Малдини е друга галактика футболист от всички сегашни.
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще ти обясня....Лампард има съвсем малко по-малко от 200 гола в първенството на Англия. Джерард и Тоти също имат ужасно много. А те са халофве, чаткаш ли? В Европа няма много нападатели да са вкарвали по толкова колкото тези тримата, и те го правят в най-силните първенства на планетата. И не се излагай с подобни сравнения с Меси. Когато бяха на 26-27 тези тримата бяха непродаваеми...Не се продаваха, а и нямаше кой да даде толкова пари. Намираш ли приликата?
9
10
 
2
 
! Отговори
до 7 преди 11 години
Ми с к'во Лампард и Джерард, както Тоти и Малдини се различават от дефиницията" Стойностни всеотдайни хора на един клуб и дават живота си за него"???? С какво са нещо повече от тази дефиниция???? Ти едва ли не искара Лампард като Лионел Меси. Бахта в заслепения ***!
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Шави, Лампард, Джерард, Гигс, Скоулс, Тоти, Малдини, Дел Пиеро, Касиляс....... легенди за клубовете си, първокласни футболисти, пример за лоялност и себеотдаване към клуба !!!
7
1
 
8
 
! Отговори
Великан преди 11 години
Класа над останалите КЛАСА!!!
6
2
 
10
 
! Отговори
Готино преди 11 години
Така ли бе Пинкоо Лампард и Джерард например са просто едни стойностни играчи,които се различават от другите футболисти единствено по лоялната си клубна принадлежност!? ходи направи едно кръгче в кочана да се събудиш.
5
10
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 11 години
Манчо щял да има проблеми????За 20 мача и 7 точки натрупана разлика между двата отбора....нека Манчо има проблеми в оставащите 18 мача, ***!
4
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Франк Лампард е човек дал сърцето си на отбора..като Тоти за Рома, като Малдини за Милан. Но е нищо повече от стойностени лоялен играч обичащ клуба си е този. Направо го превъзнесохте...можел сам да бие отбор...на колко вино сте бе кауни?
3
14
 
6
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Може да победи олигофренските отбори от Висшата лига сам. В Европа що е като мишка тоя срещу грандовете?
2
7
 
11
 
! Отговори
Готино преди 11 години
Лампард е способен да победи всеки отбор сам!!Дано остане в Челси..
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Франки още го може! Страшна глупост ще е да изгоним него и Тери. На този стадион се печели страшно трудно, а какво остава с обрат, а още по-малко пък Челси, които са абонати на карамелите. Не бях оптимист като Бенитес пое ***, но определено знае какво прави, върти състава и отборът набира скорост. След мача с КПр следват гостува на Стоук и мач на Моста с Арсенал. Тези два мача вземат ли се, Манчо ще има големи проблеми.