Мартин Камбуров: Щастлив съм, че подписах с ЦСКА

"Ще дам всичко от себе си, за да може отново да се върнем там, където ни е мястото"
2 яну 2013 10:46, Георги Пешев
1
Мартин Камбуров: Щастлив съм, че подписах с ЦСКА
Мартин Камбуров е доволен от трансфера си в ЦСКА. Снимка: Булфото

Новото попълнение на ЦСКА Мартин Камбуров изказа задоволството си, че през пролетта ще носи червената фланелка.

"Щастлив съм, че няколко дни преди Коледа получих най-хубавия възможен подарък, а именно да подпиша с клуб като ЦСКА. Доста отбори от България се свързаха с мен. Но ЦСКА бяха най-настоятелни. А и това не е отбор, чиято оферта можеш да пренебрегнеш с лека ръка", заяви Камбуров.
 
Нападателят обяви, че Локомотив Пловдив винаги ще остане в сърцето му. "С всички хора в Локомотив съм в добри отношения. Това е клубът, който много уважавам и обичам. Не отидох там, защото Марешки не ме искаше. Там нещата приключиха за 5 минути", добави голаджията пред "Тема спорт".

Камбуров заяви още, че не се притеснява от освирквания от феновете на Локо, когато ЦСКА срещне пловдивчани.

"Феновете на Локо са показвали, че са едни от най-добрите в България. Продължават да ме уважават, както и аз тях. Не очаквам никакво негативно отношения от тяхна страна", каза Мартин и обясни защо не е продължил кариерата си в Далиен.

"Отборът престана да съществува в досегашния си вариант. Сега ще се мести в друг град, финансите няма да са същите. Прецених, че е по-добре да не преподписвам", добави голаджията и обяви, че ЦСКА не се е отказал от титлата.

"ЦСКА е длъжен да не се отказва от първото място, защото не се признава нищо друго, освен титлата и купите. В тези 15 мача от пролетта могат да се случайт всякакви обрати. Една от основните причини да реша да дойда в ЦСКА бе именно тази тръпка от мачовете в Европа".

"Ще дам всичко от себе си, за да може ЦСКА да се върне там, където му е мястото. Факт е, че мачът ни с Левски е много по-важен от всички останали в България. Това, че съм вкарвал много пъти на този съперник ми дава увереност в дербито", завърши Камбуров.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: ЦСКАМартин Камбуров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
4
 
! Отговори
ф15 преди 11 години
Напред Червените !!