Гари Родригес подписа с Левски

Холандското крило парафира със "сините" за две години и половина с опция за още една
Обновена: 11 фев 2013 17:07 | 11 фев 2013 17:07, Георги Пешев
2
Гари Родригес подписа с Левски
Илиан Илиев се уреди с още едно зимно попълнение. Снимка: Булфото

Холандецът Гари Родригес официално подписа договор с Левски. След като парафира със "сините" крилото отиде на терена в курорта Агия Напа, за да направи първа тренировка с фланелката на Левски.

22-годишният играч подписа със "сините" за две години и половина с опция за още една. Левски ще плати 300 000 евро на АДО Ден Хааг, като 100 000 от тях, ще отидат в касата на втородивизионния холандски тим Дордрехт, където той бе преотстъпен през есента.

Днес сутринта Родригес мина успешно медицинските прегледи и по-късно окончателно договори личните си условия и подписа със "сините".

Крилото ще е вторият холандец в отбор, където е и Дъстли Мюлдер. Гари ще дебютира за Левски още в контролата с Дукла Прага в сряда.

Родригес е шестото зимно попълнение на "сините". Преди него в клуба пристигнаха Михаил Иванов (Ботев Враца), Пламен Димов (Черноморец), Стефан Велев (Берое), Милен Василев (Миньор Перник) и Рене Михелич (Насионал Мадейра).

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЛевскиГари Родригес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 11 години
ЗА ТАКИВА ПАРИ ТРЯБВА ДА Е НЯКАКВО ПЕЛЕ !АМА ОПОКУ БЕШЕ ПО-СКЪП ???????????????????????????????????????????????????????????????