Марадона отсече: По-добър съм от Пеле и Меси

"Лео не пипна топката срещу Милан", добави Дон Диего
Обновена: 26 фев 2013 18:29 | 26 фев 2013 18:29, Георги Пешев
19
Марадона отсече: По-добър съм от Пеле и Меси
Марадона се вижда на по-високо стъпало от Меси. Снимка: Ройтерс

Аржентинската легенда Диего Марадона възобнови словесната война с трикратния световен шампион по футбол Пеле, като в същото време сподели, че вижда себе си на по-високо стъпало от четирикратния носител на "Златната топка" Лионел Меси.

"Мисля, че съм най-добрият играч в историята. Защо трябва да бъда сравняван с Пеле? Майка ми каза, че аз съм по-силен и че той е играл срещу футболисти, които дори не са се движили по терена", избухна Марадона на пресконференция.

"Не харесвам сравненията с Пеле заради глупостите, които той говори. Той постоянно казва глупави неща, когато е взел грешните хапчета", добави считаният според мнозина за най-велик играч в историята на футбола. Дон Диего обърна внимание и на своя сънародник Лео Меси.

"Меси? Той почти не пипна топката срещу Милан, но все пак си остава голям играч. Въпреки това смятам, че аз съм по-добър от него."

"В Серия А Наполи гони лидера Ювентус. Не смятам, че Ювентус е по-добър отбор от Наполи. Не може да обявиш даден отбор за фаворит, при положение че има 12 кръга до края на първенството."

"Всички видяхме, че Ювентус е друг отбор в гостуванията си, в сравнение с мачовете си на свой терен. Борбата за Скудетото е отворена", завърши Марадона.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
Tuk vsichki vie ne sre gledali Pele.Vsiako pokollenie smiata,4e po negovoto vreme sa nai-dobrite futbolisti. Pele e nenadminat i nesravnim s nikoi.Maradona beshe igrach na prilivi i otlivi.Triabva da ste gledali machovete na Pele ot svetovnute p-va,kadeto debiutira na 17 godini.
18
4
 
3
 
! Отговори
pele преди 11 години
по-добър е от Меси ама в смъркането на кока
17
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
един е краля ,да живее краля
16
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
аз лично най -добриет които съм гледал Бяха Зидан, шиърър и Беркамп, а също и Ривалдо и Р.Карлуш. от по-старото поколение- братята де Бур и братята Лаудруп, както и Марко ван Бастен. от вратарите -Щмайхел и Кан, но също ЕДвин ван Дер саар и симиън си ги биваше. А иначе несъпоставимо е да се сравняват такива времена -едон време футболът бе мноог по бърз, сега стаав месомелачка в центъра на терена. Ако Марадона играеше СЕГА совя пик нямаше да вкара и половинаат голове.
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
е те поне не са се друсали и не са вкарвали говове с ръце...
14
1
 
6
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Тази тема може да се обсъжда само от хора който са гледа ли Марадона и Пеле наживо и то не два-три мача. Много хора дават мнение което се базира на 30 минутни репортажи. Най-добрите като цялостна кариера които съм гледал са Зидан, Меси и двамата Роналдо. Но не мога да ги сръвнявам с първите двама по пречините който вече написах.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено, че Марадона е просто най-великият! През 86 г. почти сам изведе Аржентина до световния връх. Малко не му достигна през 90 г. През 94 г. го спряха от ФИФА, а тогава в Аржентина имаше и други много добри футболисти и твърде вероятно беше Аржентина отново да триумфира. А какво направи Меси на последното световно и то заобиколен от други звезди, като Тевес и др.? Ами нищо!
12
4
 
1
 
! Отговори
levski84 преди 11 години
maradona sled nego mesi pele e golqm no se pak naistina po negovo vreme fytbola be6e na mqsto maradona e nai velikiq za mene sasipva6e otborite
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марадона е човека отбор.Много са талантливите, но Марадона има повече от талант.През 1994 ни провървя именно заради отсъствието на Марадона.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз лично като сравнявам Марадона с Пеле съм на мнение, че Марадона просто е велик. Минаваше между противниковата защита, както скиор между колчетата. Съвсем друг е въпроса за наркотиците. Геният няма нищо общо с пороците. Ние тук говорим за неговия гений. Просто нямам думи за триото Марадона, Каниджа, Батистута.
9
10
 
14
 
! Отговори
Големия удушвач преди 11 години
Марадона няма конкуренция.Меси не може да направи нищо за нац.отбор.А Диего отиде в Наполи и...порчетете историята ! Примирете се с фактите !
8
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
марадона е най-добър в употребата на наркотици
7
5
 
6
 
! Отговори
дона преди 11 години
Абе Мадона сие най-гот, нали?
6
4
 
13
 
! Отговори
фидел преди 11 години
дон диего е велик
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хе,хе,Марадона!НЕ може и дума да става и да се сравняваш с БИСТРИШКИЯ ТЪПОЪГЪЛНИК!За малко футболист на годината да стане!
4
6
 
11
 
! Отговори
yk преди 11 години
nai golemia e Diego!Kato mesi napravi Argentina sam svetovni mi se obadete!
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е. Коката прави чудеса!
2
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наркоман.
1
7
 
16
 
! Отговори
emos преди 11 години
Истина е,нито Пеле нито Меси могат да льокат и смъркат коклкото тоя ***.

Спонсорирани публикации