Треньорът на ЦСКА удари по масата

"Няма да позволя да ми се качат на главата, ще поставя всеки на мястото му", изригна Йешич
8 мар 2013 17:29, Друми Георгиев
7
Треньорът на ЦСКА удари по масата
Йешич е готов да действа безкомпромисно. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Миодраг Йешич заяви на днешната пресконференция, че ще изгони всички футболисти, които са участвали в смяната на последните наставници на тима.

"За бунт - питайте бунтовниците, разговаряйте с тях. Не знам откъде идват информациите. Казвам го за трети път и повече няма да го повтарям. Технически грешки прощавам - дали ще изпуснеш на празна врата. Тактически грешки обаче не прощавам", започна Йешич.

"Тактиката е дисциплина. Да не изпълняваш нещата, които ти се поставят. Има дисциплина на терена и извън терена. Този, който не е дисциплиниран на терена ще бъде такъв извън терена докато разбере, че трябва да изпълнява нещата, които му се казват. Не ме интересува как се казва."

"С имена няма да говоря, но има футболисти, които не изпълняват тактическите задължения. Говорим за мача с Литекс. Но това, което беше, беше. Вече е минало и няма смисъл да се връщаме към предишния мач. Сега гледаме напред."

"В групата за следващия двубой ще бъде този футболист, който е готов. А дали ще има бунт или няма да има бунт, аз вярвам на играчите. Не искам да вярвам, че някой умишлено прави грешки."

"Но дали са умишлени или случайни, всеки, който ги допуска, няма да играе. Малко са футболистите, които не са концентрирани. Радва ме, че повечето имат желание за игра."

"Искам през пролетта да спечелим най-много точки в сравнение с останалите отбори. Мисля, че ЦСКА ще завърши между първите три отбора. Убеден съм. Има и купа на България, която се надявам да спечелим."

Какво каза още Миодраг Йешич, четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ЦСКАМиодраг Йешич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
to4no taka generale inak s tiq narkomani nema kak da se opravi6 ako negi sloji6 na onaq si rabota i da znaqt koi koi e
5
2
 
1
 
! Отговори
Антилевскар преди 11 години
До МуспиЧе имаш само мюсли в главата си - личи отдалече. Не знам кой ти плаща зада пишеш такива глупости. А може би това са мокрите ти сънища?Мечтай. И без това в главата ти *** не може да се открие нищоКогато"закрият" ЦСКА ела ми се обади.
4
9
 
7
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Като паднат комунистите, - все някой ден и това ще стане, може би първото разпореждане при свободата ще бъде за закриване на ЦСКА, отнемане на всички шампионски титли, купи и всякакви награди, като нямащи нищо общо с футбола, а давани с указ от основаването им "48г. до края. По това разпореждане и ще познаеме че власта вече е свободна.
3
3
 
4
 
! Отговори
онз преди 11 години
да дойде брайвик и да удари по масата и като почне с говедата, чорбарите та един да не изпущи...
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ооооо това сме го чували много пъти.в България няма футбол.дайте им на играчите по 1000 лв и да бегат докато си изплюят дробчето
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
trenjora ne eeeeeeeeeee vinoven i MYRINJO da doide vse taja .....................

Спонсорирани публикации