Сампдория си хареса вратаря на Левски

Пламен Илиев впечатлил италианците в мача срещу Литекс
16 мар 2013 16:58, Друми Георгиев
1
Сампдория си хареса вратаря на Левски
Пламен Илиев може да се озове на Ботуша. Снимка: Булфото

Стражът на Левски Пламен Илиев е хванал окото на скаутите на Сампдория, които изгледаха първия четвъртфинален двубой за Купата на България с Литекс, информира вестник "Тема спорт".

Столичани спечелиха минимално с 1:0, а двубоят се запомни със скандалните решения на рефера Ахмед Ахмед в последната минута, заради които той отнесе люто наказание от БФС.

Пламен Илиев бе един от най-добрите футболисти на терена в срещата. Той бе безупречен в рамката на вратата и се отличи с няколко чудесни спасявания.

Италианските емисари ще продължат да следят младока, който получи повиквателна за националния отбор, добавя "Тема Спорт".

През този сезон Пламен Илиев е изиграл 21 двубоя, като 16 от тях в "А"група, три за Купата на България и два в евротурнирите.

През зимата към Тигъра много сериозен интерес проявяваха от френския Лил и белгийския Генк. И двата тима обаче така и не изпратиха конкретна оферта за правата му заради високите финансови изисквания на "сините" шефове.

В момента Сампдория е на 10-о място във временното класиране в италианската Серия "А".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на момчето! По-бързо да се маха от подхуенския о_бор. Дано да е първия от Гейарена, който няма да да замине посока Анадола.