Ормата поиска оставката на Майкъла

Радо Станев пред завръщане в ЦСКА, той ще стане треньор на вратарите
Обновена: 17 мар 2013 12:34 | 17 мар 2013 12:34, Георги Пешев
0
Ормата поиска оставката на Майкъла
Ормата оплю Майкъла. Снимка: Булфото

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стефан Орманджиев нападна сериозно сегашните началници на "Армията" и директно поиска оставката на Георги Илиев-Майкъла.

Ормата направи това чрез личния си профил в социалната мрежа "Фейсбук". Повод за написаното от него стана изявление на Георги Илиев-Майкъла, че играчите на ЦСКА не можели да ходят след 50-ата минута в първите си мачове през пролетта.

"Обикновен ВЪПРОС задавам. КОЙ от изпълнителните директори (или самия той!) ще поеме отговорността за смяната на Стойчо Младенов, за да се стигне до това признание, което направи г-н Георги Илиев? И след това естествено да си подаде оставката", написа бившият съдия.

В същото време се разбра, че Радостин Станев може да се завърне в ЦСКА. Станев е получил предложение от Милен Радуканов да влезе в неговия щаб като треньор на вратарите. Утре се очаква официално да бъде обявено идването му от Локомотив София, твърди "Труд".

Варнененцът пристигна в Локо след назначението на Емил Велев-Кокала. При предишната треньорска смяна в ЦСКА, когато Миодраг Йешич смени Стойчо Младенов, Станев също имаше предложение да отиде на "Армията", но отказа.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации