ЦСКА без двама от лидерите си срещу Локо София

Иван Бандаловски и Лукас Саша пропускат срещата за Купата на България
1 апр 2013 10:52, Георги Пешев
3
ЦСКА без двама от лидерите си срещу Локо София
Бандата е аут от мачовете с Локо София и Ботев Враца. Снимка: Булфото

ЦСКА остана без двама от основните си футболисти за срещата-реванш от турнира за Купата на България срещу Локомотив София. Двубоят е тази сряда.

Аут от мача са Иван Бандаловски и Лукас Саша, които получиха жълти картони в мача с Миньор Перник, който армейците спечелиха с 3:0.

Бандата си изпроси глупав жълт картон, който се явява девети за него и за това ще пропусне две срещи - срещу Локомотив София за Купата на България и срещу Ботев Враца за първенство.

Бразилецът Саша пък получи картон за това, че излезе бавно от игра при смяната си в последните минути на двубоя с Миньор.

"Добра победа. Радвам се, че в отбора вече има настроение и се забавляват. За мен Милен Радуканов успя да го върне. Целият отбор игра добре. Несериозен бе картонът на Бандаловски. Имаме предостатъчно добри играчи и можем без всеки“, заяви изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла.

"Локомотив е като все мач, щом си тук трябва да биеш. ЦСКА винаги се бори за първо място и това е нормално, но виждате, че някъде влияят и съдиите в някои мачове, което не е нормално и професионално. Като приключим с лиценза, след това ще продължим с терените“, добави Майкъла.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква сценка се разиграва? Някакво порно ли?
2
1
 
3
 
! Отговори
марин мазния преди 11 години
АКО СЪМ НА МЯСТОТО НА ПОЛИЦАЯ ЩЕХ ДА МУ УДАРА ЕДНА ЗАДНА ПРАШКА ПРЕД ЦЕЛИЯТ СТАДИОН !
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снимката е добра. Само се чудя защо полицая, който е представител на властта се държи толкова нежно с момчето с червени къси ***.