Байерн унижи "вълците" и се класира на финала за Купата

Момчетата на Хайнкес разгромиха Волфсбург с 6:1
Обновена: 17 апр 2013 09:23 | 17 апр 2013 09:23, Красимир Ангелов
1
Байерн унижи "вълците" и се класира на финала за Купата
Байерн отнесе Волфсбург. Снимка: Reuters

Байерн Мюнхен разгроми Волфсбург с 6:1 в полуфинална среща за купата на Германия, която се игра на стадион "Алианц Арена" пред 71 000 зрители. Така баварците се класираха на финала, където чакат Щутгарт или Фрайбург.

Момчетата на Юп Хайнкес откриха резултата в средата на първото полувреме, когато Шакири намери Робен, той пусна успореден на голлинията пас към Манджукич и хърватинът не сбърка.

Близо четвърт час след това Шакири се възползва от грешка в защитата на гостите и асистира за попадението на Ариен Робен. Точно преди почивката Диего върна интригата с точен снаряд по диагонала от двайсетина метра.

Веднага след подновяването на играта Джердан Шакири успя да запише името си сред голмайсторите. В края на срещата резервата Марио Гомес вкара хеттрик, след точни пасове на Шакири и Швайнщайгер.

Как се разви срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
13
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 11 години
МНОГО СА СИЛНИ !РЕЗЕРВИТЕ СА АБСОЛЮТНО РАВНОСТОЙНИ ( СТРАХОТЕН МАЧ НА ШАКИРИ И РОБЕН )ДОРИ БЕЗ ТИТУЛЯРИТЕ - НАКАЗАНИЯ РИБЕРИ И КОНТУЗЕНИТЕ АЛАБА, КРООС И БАДЩУБЕР, ПАК СА СТРАХОТНИ .........................