Хумелс: Реал ще бъде като ураган на реванша, дано оцелеем

"Те ще искат да ни пометат, това ще бъде най-трудният мач в нашите кариери", смята германецът
25 апр 2013 13:28, Друми Георгиев
6
Хумелс: Реал ще бъде като ураган на реванша, дано оцелеем
Хумелс показва респект към Реал, въпреки победата с 4:1 снощи. Снимка: Ройтерс

Централният защитник на Борусия Дортмунд Матс Хумелс не бърза да се радва, въпреки гръмката победа с 4:1 над Реал Мадрид в първа полуфинална среща между двата отбора в Шампионската лига.

"Целият отбор се представи по изключителен начин. Феновете ни също бяха фантастични. Ние сме наясно какво ни очаква в Мадрид", сподели Матс Хумелс, цитиран от сайта sport1.de.

"Реал ще бъде като ураган, който ще иска да ни помете на реванша. Ние познаваме атмосферата от мача там в груповата фаза на турнира."

"Резултатът е страхотен, но Реал Мадрид е още по-силен на свой терен. Ще трябва да се защитаваме срещу тях в Мадрид. Това ще бъде нашият най-труден мач в кариерите ни, но ако оцелеем, можем да се гордеем със себе си."

"В момента се намираме в страхотна позиция, но не можем да кажем, че се намираме с единия крак на финала. повече от доволен съм как нашият отбор реагира след гола за Реал."

"Моето бъдеще? Четох за два предварителни договора, които съм подписал. Истината е, че не съм влизал в контакт с други клуб", завърши своето изказване Матс Хумелс.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Матс Хумелс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
хюмне преди 10 години
не знам ама тоя Хюмелс направи адски много грешни пасове , дано да не го вземат в Барса. Голям дръвник е ! Борусия да си търси друг в защита.
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
най-добре се смее този , който се смее винаги - между немски и испански отбори винаги се смеят немските такива - ама винаги, абсолютно винаги!!!
3
1
 
3
 
! Отговори
А преди 10 години
Справедливостта изисква да има немски финал, а не финал между самозабравили се грозноиграещи и грозноизглеждащи псевдозвезди!!!
2
1
 
4
 
! Отговори
Т преди 10 години
спомням си този мач - така е- мача наистина не е решен, но Борусия е много класи над *** и ако има обективно съдийство Реал нямат абсолютно никакъв шанс.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Спомням си как през 85-86 Реал се сблъска с Мьонхенгладбах за Купата на УЕФА. Тогава загуби с 5:1 в Германия, но след малко нервен и късметлийски мач, с гол в последната минута, победиха с 4:0 в реванша. Вярно е, че днешните отбори не си приличат с онези отпреди 27 години, а и Дортмунд не е Мьонхенгладбах, но... всичко е възможно.