Милен Радуканов заковава Мишел Платини на резервната скамейка на ЦСКА

Треньорът няма да разчита повече на бразилеца
1 май 2013 18:12, Георги Пешев
2
Милен Радуканов заковава Мишел Платини на резервната скамейка на ЦСКА
Мишел Платини ще се превърне в твърда резерва. Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов ще закове на резервната скамейка Мишел Платини до края на сезона.

Както е известно, Мишел Платини вече изяви желание да си тръгне от "Армията" в края на сезона и на него повече няма да се разчита в оставащите мачове от първенството.

Радуканов ще залага на играчи, които ще се раздават на 100% за отбора, предвид предстоящата тежка битка с Ботев Пловдив за третото място и участие в Лига Европа.

В същото време се разбра, че футболистите на ЦСКА са разделени на два лагера - „за“ и „против“ Милен Радуканов.

Твърдо зад Радуканов са Иван Бандаловски, Нджонго Присо, Костадин Стоянов и Спас Делев. Именно Бандаловски и Стоянов бяха в основата на махането на Миодраг Йешич.

Против Милен пък са Игнасио Варела, Сержиньо, Пламен Крачунов и Мартин Камбуров. Безпристрастни засега остават Томаш Черни, Михаил Венков, Марсиньо и Лукас Саша. Причината за това е, че са основни играчи при всеки треньор.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
yuri69 преди 10 години
макар и да съм левскар,не съм фанатик и нямам сини очила,този *** провали не един или двама треньори,уважавам Милен,както и вечния съперник,но клуб като ЦСКА,няма нужда от капризни *** ментета,вие си имате кадърни млади момчета,такива като този шизофреник сама ви пречат и тровят,да си върви в голямата шекер махала в бразилия,бъдете малко далновидни бе хора,кой е той,Меси или Роналдо,та да е толкова велик!?Дори и те не правят тези циганизми,защото са професионални футболисти