Българският Роналдо се закани на Левски

"Готови сме да развалим празника на "сините", заяви Даниел Златков
22 май 2013 13:03, Георги Пешев
6
Българският Роналдо се закани на Левски
Златков се закани на Левски. Снимка: Булфото

Защитникът на Славия Даниел Златков - българският Роналдо, се закани на Левски и обяви, че "сините" трябва доста да се потрудят, за да вдигнат титлата.

Както е известно, Левски посреща Славия в последния кръг от първенството и се нуждае от победа, за да спечели шампионската титла.

От "Герена" обаче вече празнуват титлата, което пък сериозно е накърнило Златков, който предупреди Левски да не си прави криви сметки за лесна победа.

Вчера пък се появиха информации, че от Лудогорец са обещали 500 000 лева на Славия, ако направи равенство или победи "сините".

"От "Герена" ни обиждат като броят мача за свършил. Това може да им изиграе лоша шега. Готови сме да развалим празника на Левски. Никой не може да подценява Славия".

"Това е един от отборите с най-сериозна история във футбола ни. Преди всеки мач с така наречените грандове нашият отбор е подценяван".

"От това вече си изпатиха ЦСКА, Литекс и Лудогорец. Само Левски не сме успявали да победим, но това може да се случи още в събота", заяви Златков пред "Меридиан Мач".

БГ Роналдо напуска стадиона в квартал "Овча купел" след края на сезона и най-вероятно ще заиграе в чужбина, а не в ЦСКА, каквито информации се появиха.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
!! преди 10 години
Левски е направил необходимото да стане шампион мнооого отдавна!!! То не бяха схеми, то не бе чудо!!! Защото с футбол нямаше да можете или ще ми кажете, че играете добре, шампионски и имате добър отбор!!?? А Дани Златков е много добър защитник и възпитан мъж!За съжаление Славия в момента не е отбор, който може да го развие. Затова дано отиде някъде в чужбина да играе ФУТБОЛ
4
0
 
0
 
! Отговори
hui преди 10 години
До Анонименlainialdo
3
0
 
3
 
! Отговори
досието преди 10 години
Чичо Венци го е купил от Иво Глигана още миналата седмица стари комунистически мафиоти са и двамата от татово време няма случайни неща!
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!
1
5
 
6
 
! Отговори
Левскар преди 10 години
Да Левски ще направи необходимото за да победи Слабия в събота и да вдигне шампионската купа.Само Левски.