Юп Хайнкес бил готов веднага да поеме Реал Мадрид

"Оставям на Гуардиола един перфектен отбор", каза наставникът на Байерн
27 май 2013 14:05, Друми Георгиев
0
Юп Хайнкес бил готов веднага да поеме Реал Мадрид
Хайнкес е готов да се върне в Реал. Снимка: Ройтерс

Наставникът на европейския шампион Байерн Мюнхен Юп Хайнкес няма да прекрати кариерата си, тъй като иска да се завърне в бившия си отбор Реал Мадрид.

Поне това твърди агентът Енрике Рейес, който работеше с Хайнкес докато "Дон Юп" се подвизаваше в испанската Примера Дивисион.

"Хайнкес се отказа само от Бундеслигата. Юп ще бъде много щастлив, ако се завърне начело на Реал Мадрид, той е готов да го направи", каза Рейес пред радио "Национал".

"Хайнкес ще приеме предложението, ако Флорентино Перес му се обади. Този, който трябва да се съгласи не е Хайнкес, а Перес", добави агентът, цитиран от германските медии.

В събота вечерта Хайнкес стана едва четвъртият треньор в историята на футбола след хапел, Хитцфелд и Моуриньо, който покорява европейския клубен връх с два различни отбора. Той го направи за първи път през 1998 година именно с Реал Мадрид.

"Решението какво ще правя занапред съм го взел още след загубения финал в Шампионската лига преди една година. Какво е то, ще разберете на 2-и юни. Оставям на Пеп Гуардиола един перфектно функциониращ отбор", отсече Юп Хайнкес, цитиран от вестник "Билд".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Юп Хайнкес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари