Официално: Ники Митов остава треньор на Левски

Специалистът подписа днес нов договор със "сините"
30 май 2013 12:36, Георги Пешев
4
Официално: Ники Митов остава треньор на Левски
Снимка: Булфото

Николай Митов ще продължи да бъде треньор на Левски. Това обяви официалната страница на "сините".

Днес Митов е подписал нов договор с клуба и ще продължи работата си на "Герена". Както е известно, Николай бе временен наставник на Левски, след като Илиан Илиев бе уволнен в началото на пролетта.

Помощници на Митов ще продължат да бъдат Мариян Христов и Елин Топузаков, Красимир Колев ще бъде треньор на вратарите, а за физическата подготовка на отбора ще се грижи Ясен Екимов.

Даниел Боримиров ще остане спортен директор на отбора, а най-вероятно в управата на клуба ще влезе и Христо Йовов, който прекрати официално състезателната си кариера.

Начело с Митов Левски постигна седем победи и едно равенство в "А" група, както и една победа и две равенства за Купата на България.

Младият специалист възроди "сините" след уволнението на Илиан Илиев, но в крайна сметка остана с две втори места и така и не можа да донесе значим трофей на Герена.

Митов ще започне подготовка тима си от 10 юни, а на 4 юли ще изведе Левски в мач от първия предварителен кръг на Лига Европа.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: ЛевскиНиколай Митов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
М-Р ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЛЕВСКИ Вчера в салона на кино Природа и наука се състоя годишното отчетно събрание на столичното физкултурно д-во Левски. Препълненият салон от дружествени членове, . Т.п. хор под диригентството на Д.Кръстев изпълни Шуми Марица, Хей славяни!, български и съветски народни песни, след което Н. Крушовенски председател на УС каза няколко подходящи за случая думи. По негово предложение, бяха избрани за ПОЧЕТЕН ПРЕЗИДИУМ: Генералисимус Сталин, маршал Тито и м-р председателят Георги Димитров, чиито имена се посрещнаха с продължителни ръ
3
0
 
4
 
! Отговори
Sandi преди 10 години
Chestito Vi 3-4 vtori clasacii.
2
1
 
3
 
! Отговори
ФЕН преди 10 години
Да илядиш Великане да илядиш и да радваш България все така!
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам какъв треньор е Митов, но има здрав гръб. Зад него са Иво Тонев, който знае "и други начини", Мариян Христов, който плаши със смърт, ако някой се напряга срещу Левски, Батков, който "пазарува" здраво съдии, противници, комисии и началници от БФС. Така че, за Митов остава само да се радва край тъча. Или да плаче, както го видяхме наскоро...