ПСЖ позлатява Руни с по 300 000 паунда седмично

Французите са твърдо решени да се сдобият с нападателя на Ман Юнайтед
1 юни 2013 15:33, Елка Василева
3
ПСЖ позлатява Руни с по 300 000 паунда седмично
Уейн Руни. Снимка: БТА

Пари Сен Жермен е готов да плаща умопомрачителните 300 000 паунда седмично на Уейн Руни, само и само нападателят да премине в отбора, съобщава „Дейли Експрес”.

Футболистът на Манчестър Юнайтед отдавна е свързван с френския шампион, който сега готви офанзива за привличането му и оферта към играча, която много трудно ще бъде отказана.

Твърди се, че парижкият тим вече е отправил своето предложение към Руни чрез своите посредници в Англия, предлагайки 4-годишен договор на голмайстора. Ако наистина взима по 300 000 на седмица, това означава, че за целия период в отбора играчът ще вземе около 60 милиона лири.

Бъдещето на 27-годишния английски национал  продължава да бъде предмет на спекулации. Заради раждането на второто му дете и ангажиментите му към Англия очакваната среща с новия мениджър на Юнайтед Дейвид Мойс все още не се е състояла. Тя трябва да се проведе в следващите дни, когато най-вероятно ще стане ясно дали той има бъдеще в отбора или не.

В момента Руни прибира по 250 000 паунда на седмица, а Манчестър Сити и Челси също биха могли да се намесят в битката за подписа му, ако се окаже, че наистина времето му на „Олд Трафорд” е изтекло.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
13
 
! Отговори
Чили преди 10 години
Така се перат пари от престъпления!Цялата еуфория във съвременния футбол е заради огромната перачница на нарко и контрабандни пари, които собствениците на отборите по цял свят изпират чрез големите заплати на футболистите.Знае се от всички, но има много интереси и няма как те да бъдат засегнати. Иначе е смешно, че някакво ренде като Рууни може да получи хиляди пъти по-високо заплащане от някой лекар или учен да речем! Светът в който живеем е несправедлив и корумпиран.Трябва да го променим!!!
1
1
 
32
 
! Отговори
мaорa преди 10 години
Aве aйде стигa с тия огромни пaри бе.....кaкво стaвa тукa..Зa.тоя кирлив селянин. 300 бонa нa седмицa.....ебaти и светa в който живеем. Тоя собственик нa клубa не му е чистa рaботaтa. Кaк се избивaт тия пaри бе....aми дa не е сaмо той! Сумa ти и хорa глaдувaт по светa a тоя реднек ще мо взимa 300 бонa нa седмицa!!!!!!!!Товa е безумие