Никой не се изправи срещу Флорентино

Президентът на Реал автоматично бе преизбран за нов мандат
Обновена: 2 юни 2013 19:25 | 2 юни 2013 19:20, Красимир Ангелов
0
Никой не се изправи срещу Флорентино
Флорентино Перес остава начело на Реал Мадрид. Снимка: Reuters

След като нито един човек не се осмели да се изправи срещу Флорентино Перес в битката за президенското място в Реал Мадрид, бизнесменът автоматично получи нов мандат.

Това бе съобщено в сайта на клуба, след като късно снощи се проведе среща на Избирателния комитет. Последният срок за подаване на документи бе в събота в полунощ, а до този час не постъпиха нови кандидатури, така че Перес запазва позицията си.

"В Мадрид, на 2 юни, точно в 00:01 часа в офиса на Избирателния комитет на ФК Реал Мадрид, се проведе среща за обсъждане на някои въпроси. Предвид факта, че кандидатът за президент бе само един, в съотвествие с правилата на клуба, Флорентино Перес бе преизбран за президент” пише в сайта на Реал.

В информацията се допълва, че церемонията по встъпването в длъжност ще бъде на 4 юни (вторник), въпреки че това на практика е формалност, тъй като 66-годишният Перес така или иначе бе начело на клуба.

Това ще бъде трети мандат за него на поста, след като преди това бе начело в периода 2000-2005-а, а след това и от 2009-а досега. Флорентино инвестира огромни суми за превръщането на Реал в доминат в Испания и Европа.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.