Арсенал пожела Алаба, обещава му да играе халф

Байерн Мюнхен иска да вземе защитника на "артилеристите" Лоран Косиелни
5 юни 2013 14:25, Друми Георгиев
2
Арсенал пожела Алаба, обещава му да играе халф
Арсенал поиска Алаба. Снимка: Ройтерс

Английският Арсенал проявява сериозен интерес към халф-бека на Байерн Мюнхен Давид Алаба, информира списание "Шпорт Билд". Според изданието от ръководството на "артилеристите" вече са влезли в контакт с агента на австрийския национал.

Алаба има договор с новия европейски клубен първенец до лятото на 2015 година и макар да е твърд титуляр, младокът е недоволен, че играе като бек, вместо на любимата си позиция като халф.

Към момента обаче в предни позиции по фланга Байерн Мюнхен разполага със суперзвездата Франк Рибери и обещаващият Джердан Шакири, който почти няма слаб мач, въпреки статута си на резерва. Според "Шпорт Билд" от Арсенал примамват Алаба с обещанието, че той ще бъде титуляр на любимия си пост.

В същото време Байерн пък се интересува от централния защитник на лондончани Лоран Косиелни. Според вестник "Сън" баварците са готови да платят 17.5 милиона евро за футболиста.

"Лоран знае за интереса на Байерн към него и вече го сподели с някои от своите съотборници. Ситуацията е критична, защото пред него се открива възможността да играе за новия европейски клубен шампион, под ръководството на Пеп Гуардиола. Всичко е възможно", споделил човек от лагера на Арсенал пред "Сън".

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Давид Алаба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
xaxax преди 10 години
До Анонименабе, дайте на някой, който разбира поне малко от футбол да ви пише статийте....xxaxax Лоран Косиелни
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
''Лоран Косиелни'' ???????????????????????