Асен Букарев е новият треньор на Славия

34-годишният бивш играч на ЦСКА, Черно море и Левски е наследник на Вили Вуцов
5 юни 2013 15:58, Георги Пешев
1
Асен Букарев е новият треньор на Славия
Букарев е новият треньор на Славия. Снимка: Булфото

Асен Букарев е новият треньор на Славия, информира официалният сайт на „белите“. Както е известно, шефът на белите Венци Стефанов уволни днес Велислав Вуцов.

Букарев ще даде пресконференция за медиите на 10 юни в 10 часа, преди първата тренировка на отбора от лятната подготовка.

34-годишният бивш играч на ЦСКА, Черно море и Левски бе помощник в щаба на Вуцов, а преди това е работил и в Левски.

"Да, разделихме се с него. Променяме коренно политиката в клуба, искам да се работи много с младите футболисти", каза Венци Стефанов пред Дарик.

"Вили Вуцов е добър треньор, но има по-различни виждания от нас, от ръководството, затова и настъпи тази промяна. Разделихме се по взаимно съгласие".

"Новият старши треньор може би ще е от чужбина, до края на деня чакам отговор. Ако не стане, ще търсим треньор от България", допълни Стефанов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: СлавияАсен Букарев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Ивайло преди 10 години
Дълбоко уважавам интелектуалния потенциал, който личността Асен Букарев притежава, неговото разбиране за футбола и другите му качества на човек... Но Вили Вуцов/без никакви симпатии към неговата личност/ доказа, че в България може да има и морал, fairplay,достойнство. Само за това трябва да му благодарим и ще го запомним завинаги... Не може полуфиналът срещу Берое да е причината. Просто Венци Стефанов още веднъж показа, че е неуправляем и неуравновесен човек, за който няма принципи и мъжка дума.