Торес иска да остане в Челси

Нападателят все пак признава, че е поласкан от интереса от страна на Барселона
Обновена: 15 юни 2013 15:22 | 15 юни 2013 15:21, Георги Пешев
0
Торес иска да остане в Челси
Торес иска да остане в Челси. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Челси Фернандо Торес обяви, че желанието му е да остане на “Стамфорд Бридж” и не иска да напуска.

Напоследък се заговори, че интерес към него има от Барселона и въпреки че футболистът признава, че е поласкан от тези информации, не смята да се разделя със Сините.

Той е доволен и от думите на новия мениджър Жозе Моуриньо, който обяви, че ще разчита на играча. Твърди се също така, че бившият футболист на Ливърпул е бил предложен на Наполи плюс 40 милиона евро за Единсон Кавани, но офертата е била отхвърлена.

“Думите на Моуриньо ме мотивират. Искам да остана в Челси. Имам договор и желанието ми е да бъда №1 на своя пост и не мисля, че има по-добър отбор да постигна това” заяви Торес.

“Все пак винаги е хубаво, като такъв клуб се интересува от теб. Аз обаче не искам да напускам и ще говоря с Моуриньо. Той има големи успехи като треньор и аз нямам търпение да започне новия сезон и да играя под негово ръководство” добави испанецът.

Въпреки че отново бе критикуван за представянето, през последния сезон Торес завърши с 23 гола във всички турнири, като реализира някои важни попадения и помогна за спечелването на трофея от Лига Европа.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: челсиФернандо Торес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари