Мишел Платини е аут и за мача с Партизан

Това обяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев
29 юли 2013 17:24, Георги Пешев
1
Мишел Платини е аут и за мача с Партизан
Мишел Платини е аут за мача с Партизан. Снимка: Булфото

Изключено е Мишел Платини да се оправи за първия мач с Партизан, обяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев. Именно резервата на бразилеца - Роман Безяк, се разписа при успеха 1:0 над Черноморец.

"От спортно-техническо естество можем повече. Не съм доволен от това, което показахме", коментира Стоев.

"Черноморец е много сериозен отбор, а мачът бе много тежък. Хубавото все пак е, че победихме. След гола направихме доста непредизвикани грешки от почти всички. Накрая стана така, че за малко не ни изравниха", продължи спецът.

Зверска проверка за феновете на мача Лудогорец - Партизан готвят организаторите. На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки.

Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете. От Разград предупреждават, че фенове с артикули на Партизан няма да бъдат допускани до друг сектор.

Днес в 17,00 часа на касите на стадиона започва продажбата на билети. Право да си закупят такива имат притежателите на сезонни карти, както и тези привърженици, които представят билет от съботното домакинство с Черноморец.

Във вторник от 10.00 часа започва свободната продажба за всички останали привърженици. В сряда касите отварят в същия час.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
2
 
! Отговори
Pin преди 10 години
Мишел Платини по паспорт е Мишо Пацов. В къщи му викат Хасан, но за баба му е Амет. Останалите от неговото родно село Ясеновец го знаят като "Гьоджек".