Дърпат ушите на Алонсо във Ферари

Лука ди Монтедземоло не остана доволен от коментарите на испанеца през уикенда
30 юли 2013 16:14, Друми Георгиев
1
Дърпат ушите на Алонсо във Ферари
Във Ферари са ядосани на Алонсо. Снимка: Ройтерс

Лидерът на Ферари Фернандо Алонсо бе предупреден от президента Лука ди Монтедземоло след коментарите, които направи по време на уикенда в Унгария.

Испанецът изостана още в класирането след 5-ото си място и през цялото време демонстрира разочарование от липсата на скорост в автомобила си. Той заяви, че е истинско чудо, че продължава да бъде в борбата за титлата, а това очаквано не се хареса на шефовете му.

„Няма никакъв смисъл след лош резултат да се правят подобни коментари, които не са полезни на никого. Думите на Фернандо Алонсо не бяха приети добре от Лука ди Монтедземоло, както и от никой в тима“ пише в сайта на Ферари.

Като към това добавим и слуховете, че Алонсо бе свързван с преминаване в Ред Бул догодина, напрежението в италианския тим определено се увеличи. Вчера големият бос е провел личен разговор с пилота, като го е поздравил за рождения му ден, но и го предупредил да внимава как се държи.

„На всички големи шампиони, които са карали за Ферари винаги е казвано, че трябва да поставят интересите на отбора на първо място. Сега трябва да останем спокойни, да избегнем противоречията и да вложим максимални усилия в опита да завършим силно сезона“ изтъкна самият Ди Монтедземоло.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кавал!