Чаби Алонсо аут за 3 месеца

Халфът на Реал Мадрид има счупена костица
21 авг 2013 19:26, Красимир Ангелов
2
Чаби Алонсо аут за 3 месеца
Снимка: Reuters

Сякаш черна прокоба тегне над Чаби Алонсо. На днешната тренировка на отбора халфът на Реал Мадрид счупи пръст на крака и ще отсъства между 2 и 3 месеца.

Алонсо точно се беше възстановил от друга контузия - разтежение в слабините, която наложи той да се оперира в началото на юни и да пропусне турнира за купата на Конфедерациите с националния отбор на Испания.

След възстановяването си Алонсо поднови тренировки на 26 юли. Макар той да пропусна първия мач на Реал Мадрид срещу Бетис, нещата вървяха добре и той бе пред завръщане.

Сега обаче 31-годишният футболист получи нов удар. Вестник Марка пише, че счупването е на 5-та метатарсална костица.

Контузията е същата като тази, която получи Марсело миналия сезон с националния отбор на Бразилия. Това стана на 12 октомври и защитникът се завърна в игра 3 месеца по-късно на 15 януари.

При това положение Карло Анчелоти ще бъде принуден да интегрира още по-бързо новото попълнение Хавиер Ияраменди, който се счита за естественият наследник на Чаби Алонсо.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Реал МадридЧаби Алонсо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
YNWA-LIVERPOOL преди 10 години
Жалко за Алонсо заедно със Масчерано са най-добрите опорни халфове в света.Да не говорим какви мачове изигра за Ливърпул и Испания...
1
4
 
0
 
! Отговори
дядо преди 10 години
дали да го местя изобщо...