Официално: Кобрата е следващият съперник на Кличко

Кубрат Пулев победи Тони Томпсън по точки и си гарантира мач за световната титла
24 авг 2013 23:30,
203
Официално: Кобрата е следващият съперник на Кличко
Кубрат Пулев ще е следващият съперник на Владимир Кличко, ако украинецът защити титлата си срещу Александър Поветкин. Снимка: Булфото

Кубрат Пулев достигна до мечтания от него мач за световната титла срещу световният шампион в Световната Боксова Органицация Владимир Кличко.

Това стана, след като Кобрата победи по точки американеца Тони Томпсън в 12-рундов мач в германския град Шверин. Накрая резултатът от съдийските карти бе 116-112, 117-111 и 118-110 в полза на Пулев.

Българинът имаше леки колебания само в първите четири рунда, след което наложи пълна доминация и малко не му достигна, за да нокаутира съперника си.

Това бе 18-та победа в 18-те мача в професионалната кариера на Пулев. За Томпсън пък това бе едва 4-та загуба в 42 мача. Две от тези загуби са именно от шампиона Владимир Кличко.

Благодарение на победата Пулев защити титлите си версия EBU и IBF. По-важното обаче е, че той вече официално е претендент номер едно за титлата в най-престижната организация WBO.

Той ще се бие срещу победителя от двубоя Владимир Кличко - Александър Поветкин, който ще се играе октомври месец в Москва.

 

Как се развиха рундовете прочетете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
0
 
4
 
! Отговори
мдааа преди 10 години
Много бъркaте, някои мaй не рaзбирaт от бокс, ще се бие с Кличко aко същия го удостои с тaзи чест. Пулев е слaб и неизвестен боксьор и едвa ли ще донесе голямa печaлбa от мaчa. Всичко е пaри......................И трети в ранклистата..:)Много *** има тук, трябва да ги ограничават някак си. :)Иначе, браво Кобра и успех. :)Не се дранете българи, има много ***, еничъри и обикновенни хейтъри и неудачници, които умират от яд, че един българин има толкова много успехи. И затова цъкат - и излив
163
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТОЙ СЕ СЪСТЕЗАВА ЗА ГЕРМАНИЯ ЗНАЧИ НЕ Е БЪЛГАРИН ПРОСЛАВЯ ГЕРМАНИЯ,МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИ ОБЕЩАНИЯТА ЧЕ НЯМА ДА СЕ СЪСТЕЗАВА ПОД ДРУГ ФЛАГ
162
1
 
1
 
! Отговори
? преди 10 години
Egati i chata koito se e poluchil tuka
161
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 10 години
Може Кличко да падне от Поветкин, тогава с него ще се бие Пулев!
160
4
 
2
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
Райно, получаваш ли оргазъм , като си набримчиш ПЛЮС на всеки свой пост?*** смешната комплексирана душица!
159
3
 
1
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
Райно, всеки си излага мнението, аз се аргументирам чрез факти, ти чрез предположения. К'во имаме да обсъждаме?И да кажеш че братятя Кличко са се били само със слаби боксьори през годините си е връх на простотията. Дейвид Хей ако те чуе , би ти пляснал един черен к.р в шу.ката от смях! Също и Крис Ареола, Валуев, Руслан Шагаев,
158
3
 
0
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
До РайнаТи май издишаш в аргументите си. Аз съм съм бил разбирател според теб, а ти каква си в очите на потребителите тук? не се ли пишеш също разбирател???Върви да пиеш една водка навън, че не усещаш какви глупости драскаш вече.
157
0
 
3
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
До просто човекСпоред мен, върви да спиш!Уморен си!
156
1
 
0
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до РайнаНе те разбрах, како!Я пак дай, че нещо ти се губи логичната мисъл и изказ!
155
1
 
1
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
До просто човекНе мога да си представя, защо искаш да си разбирател?Други пержерзии имаш ли?
154
3
 
3
 
! Отговори
Песимист преди 10 години
Покрай чалгата нито един мъж не е успял! Няма шансове срещу Кличко, но да стискаме палци и да се надяваме на чудо!
153
1
 
2
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
За мен фактът, че вчера можеше да се направи на ***, който е убил един ... ъъъ... както и да е!но не го направи, говори много. Тактика, ум. Радвам се!Този (Пулев!) човек ще ме накара да се радвам на този свят. Където жените не са прекалени :)))Въпреки, че и в бокса можем да се включим
152
4
 
6
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 170Комуниста, много внимателно гледах двубоя. Много жално ми стана , че Кубрат накрая нямаше сили да нанесе един фатален удар на Томи и да го нокаутира, понеже и Кубрат нямаше сили горкия. Я гледай преди година какво прави Владимир Кличко със същият този Томи??? Направо го сложи да спи в 6-я рунд. А сега нашия се мъчи с този и не знае как да го нокаутира понеже въздуха му не стигаше.Много ще се накефя Кубрат да нокаутира Кличко, даже маса ще направя в негова чест, но.....Реалността е друга
151
2
 
1
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 171Не бе миличка, те дипломите не важат- само чуй някое интервю на Виталий Кличко и ще разбереш колко мозък има в главата- не случайно е лидер на партия в Украйна, Какичке!
150
3
 
3
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 169Миличка, " Какичка" е просто обръщение!Така.... Ленъкс Луис отдавна не се боксира, душице- Муахахахаххаа- разбрах те колко следиш бокса! А когато би Холифийлд- и той ли не беше във форма, како? Ленъкс Луис и Виталий Кличко са еквивалентите за образец в съвременния бокс. Имат по 40 и кусур победи и само 2 загуби и забележи..Кличко никога не е нокаутирван за разлика от Ленъкс.
149
1
 
1
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
До просто човекТи си много зле, ако си мислиш, че тези дипломи са нормлни :)))))
148
0
 
4
 
! Отговори
komunista77 преди 10 години
до просто човек Ей пич кaкво искaш дa кaжеш че Кубрaт ще му игрaе Гaнкиното ли ?Кaзвaм ти не че съм пaтриот товa момче Кубрaт е просто робот и много хитър .И много хитро ще го бие този Кличко бъди сигурен .Ти не видя ли снощи три пъти го вкaрa във нокaут aмерикaнецa увиснa нa въжетaтa .Aко не бяхa въжетaтa щеше дaси спинкa aфроaмерикaнчето той може дa прaви сaмо децa но не и дa игрaе бокс .
147
0
 
2
 
! Отговори
МноготРайна преди 10 години
До просто човекВсички знаем как завърши кариерата на Тайсън.Просто стана пушечно месо.След неговите дрога- и насилие случаи,отиде да се унижава, за да си плати глобите.Eми наистина не е това,което трябва да слагаш за пример.А Ленакс Луиз се излага на ринга в последните години.Интересно,че Халифийлд все още се подготвя за едно бокс-шоу,въпреки че е на години вече,но знаеш ли какво казва: "It's boxing baby, nobody knows"И е прав.Откъде накъде ми викаш "какичке"не усещаш ли миризмата на кроше :)
146
2
 
6
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 165..Ако си мислиш че братята Кличко нямат акъл ...много си зле. Я виж какво са завършили, колко езици владеят и им чуй интервютата . Имаш нет-осведоми се!Точно защото са хитри и имат акъл братята, не нападат като животното Тайсън , а хладнокръвно прецизно нанасят всеки свой удар.
145
1
 
6
 
! Отговори
просто човек преди 10 години
до 163Райно, какичке, нещо да ти говори името Ленъкс Луис, който Виталий Кличко го беше награбил и само аркадата на лявото око на Виталий спаси Ленъкс от загуба????Ленъкс е най-великият британски боксьор, който пребива от бой Майк Тайсън в 8-ми рунд. Той е шампиона който надделява над Холифийлд. Все светила в бокса. Дойде Виталий Кличко и щеше да го убие на ринга , ако съдията не бе спрял мача заради кръвта от аркадата му.