Лудогорец с летящ старт в Лига Европа

Българският шампион победи ПСВ Айндховен с 2:0 като гост
Обновена: 20 сеп 2013 09:19 | 19 сеп 2013 21:57,
103
Лудогорец с летящ старт в Лига Европа

Шампионът на България Лудогорец победи ПСВ Айндховен с 2:0 като гост и по този начин постигна феноменален успех в първия си мач в турнира Лига Европа. В срещата от група Б на надпреварата момчетата на Стойчо Стоев напълно заслужиха триумфа си със своето отлично представяне.

След като първото полувреме приключи при резултат 0:0, през втората част се очакваше "филипсите" да се хвърлят в търсене на трите точки, но вместо това в 60-тата минута тимът от Разград поведе. Роман Безяк се възползва от грешка на противниковия вратар Йероен Зут и от тридесет метра порази мрежата на съперника.

В 74-тата минута пък холандецът Върджил Мисиджан първо уцели левия страничен стълб зад Зут, но след това разстреля младежкия национал на Холандия с великолепен шут.

Подробности за ПСВ - Лудогорец прочетете тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
4
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Само комплексарите и злобарите не се радват на победата на българския ***. Честито Лудогорец
91
0
 
1
 
! Отговори
баче кико преди 10 години
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !
90
0
 
3
 
! Отговори
az преди 10 години
евала за снощната игра , едно голямо БРАВО за Лудогорец , изпълнихте ми душата и ме направи горд при великолепната ви игра....само ЦСКА
89
0
 
5
 
! Отговори
Ivo преди 10 години
Браво на Лудогорец,напълниха ми душата снощи!Само ЛОКО ПЛОВДИВ!
88
0
 
8
 
! Отговори
Now преди 10 години
Стойчо Стоев - треньор на годината !!
87
0
 
6
 
! Отговори
Аз преди 10 години
До Методи ХъшаИменно де! Българи-юнаци! Нищо, че са словенец и холандец!
86
0
 
15
 
! Отговори
! преди 10 години
Само комплексари не се радват на победата... Какво значение има дали е Лудогорец, ЦСКА или Горно Ху..., важното е българският футбол да надскочи чалга заведенията, да започне да получава чисти пари отвън и да развие детско-юношеска школа, бази и т.н.
85
0
 
27
 
! Отговори
ЗАКЛЕТ БОТЕВИСТ преди 10 години
САМО БОТЕВ И ЛУДОГОРЕЦ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ ОТСРАМИХА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ. БРАВО НА ЛУДОГОРЕЦ И УСПЕХ В ДВУБОИТЕ ОТ ЛИГА ЕВРОПА
84
27
 
1
 
! Отговори
Meto преди 10 години
Radvaite se ama radosta shte vi e kratka. Samo Cska
83
6
 
14
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Eвала Лудогорец.Само при слаби Левски и Цска имаме възход на клубния футбол и на националния отбор.
82
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Лудогорец! Поздрави от един мразен от вас "шоп", чийто любим отбор е печелил такива велики мачове и може да оцени тази победа.
81
0
 
0
 
! Отговори
до 74 преди 10 години
Лелееее,братле,мнооогоооо си зле.Отдавна не бях попадал на такъв като теб.
80
3
 
14
 
! Отговори
Методи Хъша преди 10 години
Великата победа на Лудогорци... Кайсара подава на Безяк, извеждащ пас към Марселиньо, той пък на Мисиджян, идеално намира Ешпиньо, Ешпиньо към Абау,... той блестящо към Безяк, и ... фантастичен Г-ооол 1 на 0-лааа...Стреснат, слушайки снощи по БНТ1, но пишещ нещо на компютъра си, си рекох:Тея пък е..ха мамата на наште!Но като чух възгласите Българи-юнаци и еуфорията на каментатора, директно от Филипс Стейдиъм, чак тогава разбрах, че повеждаме ние, за да бием PSV-то с 2:0 !!!
79
1
 
11
 
! Отговори
боб4о преди 10 години
Към всички ония които не са доволни че в Лудогорец играели само двама българи,ами по малко да мислят за глупости и да работят по усърдно ако искат тия наШТЕ българчета да успеят,но много ме съмнява че могат да се досетят за какво иде реч,в края на краищата все пак това е бг отбор и най важното че президента му е бълагарин.
78
2
 
20
 
! Отговори
Мони преди 10 години
Я си представете ,че беше Левски победил,каво щеше да стане.Снощи в новините по БТВ още на петата минута не дочакаха спортните новини и ни информираха с кой ще играе Левски в поредният кръг, а за Лудогорец нищо .В тая страна има само един отбор и само един град само за тях се говори.
77
0
 
29
 
! Отговори
F1 News преди 10 години
Интересно, но никой не коментираше, че Челси не са английски отбор, когато в състава си имаха само 3-*** англичани или когато Милан имаха само 2-*** италианци в редиците си, никой не каза , че не са италиански отбор. Вярно е, че във вчерашния двубой българите стъпили на терена бяха ограничени до 5 души, но все пак Лудогорец, носи точки за България чрез победата си снощи, нали?
76
0
 
34
 
! Отговори
Доволен преди 10 години
Не мога да разбера някои хора... Според мен човек или гледа играта и се кефи или не. Това което видяхме снощи не е просто късмет. Хората си играха както трябва. Първите 20 мин блокираха и не даваха възможност на ПСВ да вкарат и като им падна ентусиазма на холандците започнаха да търсят вариант за гол. Правилно тактически, добра физическа подготовка, просто хората са отбор от средна европейска величина и играят. За мен беше удоволствие да ги гледам, а и радост да ги видя да побеждават. Успех.
75
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като чета форума и виждам как 90% *** избиват своята комплексарщина и злоба с отбора на народа, в който играят 9 чужденци, един юнуша на ЦСКА и един на Левски! Г-да жалки сте, винаги ще си останете селяни, но поне спрете вашите роднини от мисии в столицата!!! Преди 89-та София беше хубав град, преди да се изсипят стотици хиляди селяни, като Вас в търсене на някоя парица, продавайки гъ*а си за жълти стотинки! Айде почвайте да слагате минусите комплексарчета
74
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
САМО БЪЛГАРИ НА СНИМКАТА....
73
11
 
4
 
! Отговори
състава преди 10 години
Лудогорец-Колко българи играха срещо тези юношченца?Аз преброих до две...