Нойер: Не изпитвам никакво съчувствие към Шалке

"Можехме да ги ударим дори с 6:0", отсече рожбата на "миньорите"
24 сеп 2013 13:30, Друми Георгиев
0
Нойер: Не изпитвам никакво съчувствие към Шалке
Нойер не изпитва съжаление към родния си тим. Снимка: Ройтерс

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер отсече, че по никакъв начин не съчувства на родния си отбор Шалке след боя, който "миньорите" отнесоха от баварците в събота.

Европейският клубен първенец си играеше през цялото време на котка с мишка с домакините и в крайна сметка ги разпиля без особени проблеми с категоричното 4:0.

"Да играя срещу Шалке винаги е специално за мен. Все още познавам доста техни футболисти и доста хора от екипа", сподели Нойер, цитиран от мюнхенския вестник "tZ".

"Дали съм изпитал съчувствие към Шалке? Не. Както играчи на Байерн ние мислим само за себе си. В никакъв случай не изпитвам съчувствие."

"Аз съм абсолютен професионалист. Играя за Байерн, защото гледам сериозно на работата си, защото искам да побеждавам с моя отбор."

"От моя гледна точка ние дори можехме да победим Шалке с 5:0 или с 6:0", завърши своето изказване Мануел Нойер, който бе бурно освиркван от ултрасите на "небесно-сините".

Интересното е, че въпреки двата сезона в Байерн и постигнатия требъл през миналия сезон, подплатен със силни негови мачове, Нойер все още е освиркван и от фенове на баварците.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Мануел Нойер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари