Манджукич: С Гуардиола имахме проблеми

"Левандовски не ме притеснява, в Байерн винаги ще идват силни играчи", спокойно заяви таранът
28 сеп 2013 14:38, Друми Георгиев
0
Манджукич: С Гуардиола имахме проблеми
Манджукич е изгладил противоречията си с Гуардиола. Снимка: Ройтерс

Нападателят на Байерн Мюнхен Марио Манджукич остава спокоен, въпреки почти сигурното преминаване на Роберт Левандовски в тима догодина.

Полският стрелец на Борусия Дортмунд става свободен агент на 30 юни 2014 година, като още в началото на месец януари той ще може да парафира с баварците за следващия сезон.

В същото време хърватският национал не крие, че е бил в леко обтегнати отношения с новия си треньор Пеп Гуардиола. В полуфинала на турнира Ауди Къп срещу Сао Пауло през лятото Манджукич откри резултата и буквално изригна гневно по посока Гуардиола, който го държеше на пейката.

После хърватинът започна от пейката и на финала срещу Манчестър Сити. След като вкара гол и срещу "гражданите" обаче, Марио си върна набързо титулярното място.

"Не се притеснявам. А и не мога да направя нищо по въпроса. В Байерн винаги ще идват силни футболисти", философски сподели таранът по адрес на поляка пред днешния мач срещу неговия бивш отбор Волфсбург.

"В самото начало с Пеп Гуардиола имахме проблеми, защото не се разбирахме толкова добре. Но това е нещо нормално, защото един нов треньор опитва нови неща", добави хърватинът.

"В момента обаче всичко върви добре - треньорът ми има доверие и ме оставя да играя. А аз се опитвам да давам всичко от себе си и да му се отплатя."

"Настроението при нас е добро и това се вижда в последните ни мачове. Ставаме по-добре след всеки изминал двубой. Ние имахме нужда от време, за да играем така, както в последната ни среща."

"Най-важното нещо е да спечелим следващия мач. Класирането не ни интересува, за нас е важно да печелим всеки мач", допълни стрелецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Марио Манджукич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации