Казийски готов да се завърне в националния

Звездата на българския волейбол склонен да направи компромис с бойкота си
Обновена: 2 окт 2013 15:51 | 2 окт 2013 15:51, Друми Георгиев
26
Казийски готов да се завърне в националния
Казийски е готов отново да играе за България. Снимка: Булфото

Матей Казийски е изявил готовност да се завърне в националния отбор по волейбол на България, твърди вестник Меридиан Мач.

Посрещачът на турския Халкбанк е споделил това пред свои близки след завършване на европейското първенство по волейбол в Дания.

29-годишният Казийски се е решил на това действие, гледайки представянето на бившите си съотборници. Той е бил много развълнуван от полуфинала срещу Италия, загубен драматично с 1:3 гейма. Сега той е готов да се завърне, за да помогне на отбора.

Казийски се отказа от националния отбор миналата година, солидарен с тогавашния треньор Радостин Стойчев, който бе уволнен от шефовете на федерацията. Интересното бе, че по-късно Стойчев се върна за кратко начело на отбора, но Казийски бе категоричен, че докато ръководството на БФВ не се смени, той няма да играе.

В момента обаче той е променил позицията си и е готов да направи компромис. Така той може да се включи за квалификациите за световното първенство през януари, които вероятно ще се проведат в зала "Арена Армеец".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЕЙ пич на 28 четеш ли целите изказвания на Матей Казийски. Скандирал е срещу ръководството на БФВ, а не е скандирал срущу отбора. Така, че не е никакъв предател Матей Казийски. И ще се радвам да се върне в националния отбор.
22
1
 
1
 
! Отговори
GOSHO преди 10 години
ВИЕ СТЕ МНОГО БОЛНИ БЕ ХОРА,ТОЙ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ПОЛЕЗЕН ЗА ОТБОРА. ТОЙ Е ЕДИН ОТ ДОБРИТЕ ИГРАЧИ И ДОСТОЙНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛ. ДОБРЕ ДОШЪЛ И КЪСМЕТ В НАЦИОНАЛА.
21
1
 
1
 
! Отговори
Пич на 28 преди 10 години
Да речем върнат Казийски в отбора . .. какво става тогава ? Трябва да заеме мястото на Цветан Соколов ли ? Не го виждам в цялата схема на отбора.Ама ако го върнат-само треньорския щаб ще е виновен,понеже огромна част от нас,българите е такава - колкото и някой да ти е ср * л в устата,после го приемаш с отворени обятия,сякаш нищо не е станало.ТВЪРДО ПРОТИВ СЪМ ТОЯ ПРЕДАТЕЛ ДА СЕ ВРЪЩА В ОТБОРА !!!! Това негово желание да се върне е като ЛЪВА ДА УБИЕ ДИНОЗАВЪР,ТА ПОСЛЕ КОКОШКИТЕ ДА ЯДАТ И ТЕ.
20
5
 
1
 
! Отговори
Georgi преди 10 години
Toi imal gotovnost a dali naroda i otbora ima gotovnost da prieme predatelq? Taka govori Kaziiski che edva li ne "vij te me kva zvezda sam, bez men ne mojete" Mahaite go toq *** bez nego sme daje po dobri.
19
3
 
4
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 18Обърканият си ти, брачед! Не съм сравнявал Казийски с Меси, а това каква роля имат в отборите си двамата. По твоята *** логика къде е националния отбор на България по волейбол и къде е футболен клуб Барса? Няма място за сравнение, нали!
18
5
 
3
 
! Отговори
паок преди 10 години
този който сравнява казийски с меси нещо се е объркал.къде е единият,къде другия
17
4
 
10
 
! Отговори
бейл преди 10 години
брех..то бербата ще се окаже по-голям мъж от казийски бе!!!
16
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще бъде предателство за сегашните играчи,ако той се върне
15
8
 
11
 
! Отговори
nedjlko.grozev преди 10 години
ВЕДНАЖ ПРЕДАТЕЛ - ЦЯЛ ЖИВОТ ПРЕДАТЕЛ!!!
14
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Двамата със Стойчев са алчни егоисти .С напускането на Бургас оттам в Русия Италия Турция продават всичко за някои лев в повече и после по съдилищата .Причината да напуснат националния също са пари където с 2,5 пъти по голям бюджет от сегашния имаха по слаби резултати като Стойчев не пожела да се намали бюджета .Разпределянето на средствата също бе интересно !
13
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Той не се махна, а ги предаде преди Олимпиадата.
12
5
 
13
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 11Е ти к'во искаш да се чува за един турски отбор по волейбол??? Казийски и да е най-добрият волейболист в света, какво искаш да се чува за него в такова първенство? А дали няма да го искат нашите волейболисти? Ти как смяташ? Много ясно че ще се радват да е сред тях отново. Той не се махна от националния заради тях, а заради някои *** от управата.
11
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпросът е дали момчетата го искат след като ги предаде, още повече, че се справиха успешно и без него. Откакто е в Турция да е чул някой нещо за него? Незаменими няма.
10
6
 
20
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 3По-добре без него ли играем бе, *** ***???Много *** се навъдиха тук!
9
10
 
21
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
До всички които са против завръщането му : Това е все едно да си фен на Барса и да не искаш да играе Меси в отбора.Пълни *ни!
8
21
 
9
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Да си седи в Турция. Само ще разбие отбора!
7
23
 
8
 
! Отговори
no name преди 10 години
Кой го иска него? И без него се оправяме, да ходи да стачкува!
6
8
 
20
 
! Отговори
Ханко Брат преди 10 години
Според мен трябва да му се даде шанс, беше тъпо от негова страна, но играта ни с него ще е доста по-добра. Повярвай те ми.
5
4
 
17
 
! Отговори
Ей така... преди 10 години
Ей така свършват всички революции в БГ: 1. Казиски протестира срещу Лазаров и мафията ....бе оплют и наруган дори и от клакьорите ...2. Хората протестираха по улиците срещу мафията...ГЕРБ извъртя нещата че хората протестират само срещу комунистите. 3. Р СТойчев протестира срещу уволнението му още докато се игра мача с Германия....оказа се че Лазаров е чисти като сълза пред Родната прокуратура , а Стойчев е най-големия враг на БГ волейбола! Винаги ще е така...Бягайте от БГ...няма оправия
4
16
 
10
 
! Отговори
ibratoev преди 10 години
И Матей може без България и България може без него... Въпросът е, че и с него пак повече от четвърто място не можем да вземем... Никой няма да ни пусне. Много сме малки и незначими в очиге на т.нар. големи. Това е положението ... геополитика и много пари! Обречени сме!

Спонсорирани публикации