Манчини се изложи в дебюта си в първенството

Галатасарай допусна нова загуба, след като падна от Акисар Беледие
Обновена: 7 окт 2013 13:43 | 7 окт 2013 13:42, Друми Георгиев
0
Манчини се изложи в дебюта си в първенството
Манчини стъпи накриво в първенството. Снимка: Ройтерс

Галатасарай направи престижно 2:2 в Шампионската лига на терена на Ювентус в дебюта на Роберто Манчини начело на клуба, но ефектът от идването на италианеца не се усети в първия му мач в турското първенство.

Съставът от Истанбул допусна поредна загуба, след  като отстъпи с 1:2 при гостуването си на изненадата на сезона Акисар Беледие.

Сенегалецът Бай Унар Ниас се разписа на два пъти за домакините, а попадението на Дидие Дрогба в 68-ата минута не бе достатъчно за Галатасарай.

Поражението прати шампионите на 13-о място със 7 точки, само на една точка от зоната на изпадащите. Все пак Галатасарай има мач по-малко. Отборът обаче няма успех в 7 поредни срещи във всички състезания, като за последно спечели в края на август. В същото време победителите са на отличната трета позиция с 13 точки.

Лидерът в първенството Фенербахче загуби 2 точки, след като в дербито на кръга завърши 0:0 срещу Трабзонспор у дома. Все пак "фенерите" са начело с 16 точки, с една повече от Бешикташ, който в събота допусна първата си загуба за сезона от Анталия, а има и мач по-малко. Трабзонспор и Ризеспор също са близо, като имат по 13.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари