Прокуратурата се е самосезира за инцидента с феновете на Левски

Ултрасите обаче са категорични, че позицията им остава непроменена
Обновена: 10 окт 2013 16:20 | 10 окт 2013 15:25,
6
Прокуратурата се е самосезира за инцидента с феновете на Левски
Сините фенове ще бъдат разследвани. Снимка: Булфото

Прокуратурата на България се е самосезирала и ще проведе разследване на инцидента, при който фенове на Левски съблякоха гол Ивайло Петев.

Това бе съобщено днес на пресконференция на синия клуб, на която присъстваха Тодор Батков, Константин Баждеков и представител на феновете.

"От прокуратурата се самосезираха и поканиха няколко представители на клуба в понеделник да дадат обяснения за случилото се", коментира Константин Баждеков.

Същевременно обаче самият Батков заяви, че от клуба няма да завеждат дело срещу феновете.

"Ние няма да предявяваме претенции към феновете, но прокуратурата има право да се заеме със случая. Както знаете, аз съм практикуващ адвокат. Това си беше хулиганска проява, а може да се определи и по друг начин"

Самите фенове от своя страна не показаха особено разкаяние от действията си и настояват, че позицията им остава непроменена. Те обаче категорично отхвърлиха обвиненията на Наско Сираков, че действията им са били организирани и поръчани от някого.

"Решението бе спонтанно, реакцията бе спонтанна. Това бе видимо. Никой не е изпращан от никого, никой не е платен", заяви Димитър Байлов, говорител на обединените фенклубове.

"Позицията ни обаче остава непроменена. Човек заявил пристрастия към другия отбор, няма място при нас".

"Ние си понесохме нужните упреци. На тази тема няма повече какво да говорим. Петев се оказа в неподходящия момент на неподходящото място".

Вижте какво още казаха сините ултраси

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
. преди 10 години
В хода на разследването вместо да си губите много много времето просто питайте Сираков , кой е пича дето нарича Ицо в клипа ,да каже кои са дргугите и като се прибави тази проява към най-вероятно дебелата папка с минали "изяви" да се опандизят тия *** в анцузи , какво има толкова да се разследва !?
5
0
 
5
 
! Отговори
DDD 67 преди 10 години
Не били съгласни, разбираш ли, наркоманчетата нещастни! Цял живот съм привърженик на ЦСКА, и както не одобрявам потрошаването на сградата на БСФС от нашите ***, така също не одобрявам и цирка на пресконференцията на Герена! Такива идиотщини задължително трябва да се наказват, при това жестоко! Защото заради такива *** нормалните хора не посещаваме стадионите. Трябва ли да започнат да убиват, за да има някаква реакция?
4
0
 
5
 
! Отговори
ole ole преди 10 години
адвокат бил незнам си къв бил нямал да повдига обвинения ми дано утре тебе съблекът е за тва сме на тоя хал закони има затвори няма
3
0
 
6
 
! Отговори
ole ole преди 10 години
къв бг футбол кви 5лв закривай тая помия и тия амфитаминови типове в затвора
2
7
 
1
 
! Отговори
дхьдф преди 10 години
Всичко в държавата оправиха и се заеха с некви дето накрали еди койси да си свали тениската ....
1
2
 
11
 
! Отговори
кк преди 10 години
Тези хулигани нямат място на стадионите. Това не са фенове, това са престъпници, които имат някакви странни разбирания за любовта към футбола и любимия отбор. Това са престъпници, които извращават всичко, заради собствения си мръсен нрав. За този случай трябва да бъдат осъдени за нарушаване на Конституцията на РБългария, извършвайки едно много тежко престъпление - незаслужено унижение на личността и достойнството на един, наистина кадърен човек, доказал професионализма и морала с труда си.