Реал се измъчи с 10 от Ювентус

Белите победиха трудно с 2:1 в дербито от Шампионската Лига
Обновена: 23 окт 2013 23:55 | 23 окт 2013 23:08,
1
Реал се измъчи с 10 от Ювентус
Кристиано Роналдо ликува след един от двата си гола срещу Ювентус. Снимка: Ройтерс

Реал Мадрид се измъчи доста, но все пак постигна минимална победа с 2:1 срещу Ювентус в дербито на вечерта от Шампионската Лига.

Кристиано Роналдо вкара два гола за успеха на белите, но главното действащо лице в мача бе Джорджо Киелини. Защитникът на Юве направи напълно излишна дузпа за втория гол на Реал, а в началото на второто полувреме бе изгонен и остави тима си с 10 души.

Въпреки това Реал не можа да вкара трети гол и до края интригата се запази, но "Бианконерите" така и не стигнаха до изравнителен гол.

Манчестър Юнайтед също постигна минимална победа срещу Реал Сосиедад и победи само с 1:0 след автогол на Иниго Мартинес от гостите още във втората минута. До края на мача "Червените дяволи" доминираха, но така и не стигнаха до второ попадение, като удариха и две греди. Все пак Юнайтед имаше известна доза шанс, защото и гостите веднъж удариха рамките на вратата зад Давид Де Хеа.

Носителят на трофея Байерн Мюнхен нямаше подобни затруднения и спокойно разгроми Виктория Пилзен с 5:0. Франк Рибери вкара два гола за успеха, а по един добавиха Марио Гьотце, Давид Алаба и Бастиан Швайнщайгер.

Най-впечатляващият резултат от вечерта обаче бе победата с 5:0 като гост на ПСЖ над Андерлехт. Причина за това бе не толкова успехът на парижани, колкото поредният феноменален мач на Златан Ибрахимович, който отбеляза 4 гола. Другата звезда Единсон Кавани също се отчете с едно попадение.

 

Прочетете тук подробности за Реал Мадрид - Ювентус.

Прочетете тук подробности за Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад

Прочетете тук подробности за Байерн Мюнхен - Виктория Пилзен

Прочетете тук подробности за Андерлехт - ПСЖ

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ceep kalm and waiting the 10'th