Алексис с 5 гола в последните 5 мача

Чилиецът има 7 гола през кампанията
2 ное 2013 12:14, Друми Георгиев
0
Алексис с 5 гола в последните 5 мача
Алексис не спира да вкарва. Снимка: Ройтерс

Алексис Санчес продължава със силното си представяне и снощи отново се превърна в герой, носейки победата на Барса над Еспаньол с 1:0.

Той се оказа най-добре пласиран и засече отличен пас на Неймар, за да гарантира трудния триумф, като това се оказа 5-ия му гол в последните 5 двубоя в първенството.

Преди това вкара срещу срещу Селта, Реал Мадрид и два пъти срещу Валядолид. Кой знае какво щеше да стане ако бе на терена и срещу Осасуна, след като сблъсъкът завърши 0:0 и Барса загуби първите си точки през кампанията.

„Много съм доволен, че победихме, защото мачът бе изключително труден. Точките бяха важни и се радвам, че ги спечелихме. Оказах се на добра позиция и успях да отбележа“ заяви Алексис.

„Не мисля, че има някакъв проблем с Лео. Той отново може да премине съперник или двама без никакъв проблем, а това, че не бележи, е защото няма късмет. Всичко с него обаче е наред“ добави чилиецът.

Той има общо 7 попадения на сметката си през кампанията, като освен това е направил и 4 асистенции. Миналия сезон също се разписа срещу Еспаньол при успеха с 2:0 на терена на синьо-белите. 

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Алексис Санчес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации