Реал продължава да натиска за Гюндоган

Кралският клуб се разбрал с Борусия да пусне в Дортмунд Нури Шахин
9 ное 2013 13:00, Друми Георгиев
1
Реал продължава да натиска за Гюндоган
Реал не се отказва от Гюндоган. Снимка: Ройтерс

Реал Мадрид продължава да работи по привличането на Илкай Гюндоган в отбора. Халфът на Борусия Дортмунд от известно време е в плановете на столичани, а наскоро се заговори, че и Барселона го иска.

Според вестник „Марка“ обаче Кралския клуб продължава да преговаря с германския състав в стремежа да се подсили с национала.

Реал вече получи уверение от президента на Борусия, че тимът ще даде възможност на белите да изравнят получена добра оферта за играча, чийто договор с вицешампиона на Бундеслигата и финалист в Шампионската лига, е до лятото на 2015-а.

Сега обаче се твърди, че двата клуба са провели нови разговори, на които е било обсъдено бъдещето на Нури Шахин, който играе под наем на „Сигнал Идуна Парк“. От Реал са обещали през следващото лято да пуснат халфа за постоянно в Борусия срещу сума от около 7 милиона евро.

В Мадрид са на мнение, че срещу 30 милиона евро ще могат да си осигурят Гюндоган, но все пак това ще зависи и от офертите, които германците биха получили от другите клубове, които искат полузащитника. На „Бернабеу“ футболистът е гласен за заместник на Чаби Алонсо, който може и да не удължи договора си или ако го направи, ще бъде вероятно за 1-2 сезона.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари