Глен Джонсън: Това е най-добрият Ливърпул, за който съм играл

Крайният бранител е впечатлен от играта на отбора срещу Фулъм
12 ное 2013 10:14, Друми Георгиев
0
Глен Джонсън: Това е най-добрият Ливърпул, за който съм играл
Джонсън не смята, че е играл в по-силна формация на "Анфийлд". Снимка: Ройтерс

Крайният бранител на Ливърпул Глен Джонсън даде много висока оценка на своя тим, като призна, че това е най-силният отбор на "Мърсисайдци" в който той е играл.

Отборът на Брендън Роджърс е един от най-стабилните тимове в английската Висша лига от началото на сезона и отборът е сред претендентите за място в челната четворка.

"Имахме някои фантастични футболисти в миналото, които обаче напуснаха отбора. Но от гледна точка на състава и стартовите единадесет, това е най-добрият Ливърпул за който съм играл", заяви Джонсън пред официалния сайт на отбора.

"Мърсисайдци" загубиха по доста неприятен начин дербито срещу Арсенал преди два кръга, но отборът показа страхотна реакция и размаза закъсалия Фулъм през уикенда.

"Всеки добър отбор иска да се върне към победния път след слаб резултат. Ние го направихме по възможно най-добрия начин - вкарахме четири гола на противника и не допуснахме нито едно попадение".

"Мисля, че изглеждахме много добре в игрови план по време на двубоя с "Котиджърс". Надявам се да показваме играта от този мач и в следващите срещи", завърши крайният бранител.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ливърпулГлен Джонсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари