Мадански изригна: Треньорите в "А" група са ревльовци

"Някои от тях са недоразумения, които се правят на дерибеи и феодали", изля гнева си селекционерът
Обновена: 16 ное 2013 12:54 | 16 ное 2013 12:54, Друми Георгиев
2
Мадански изригна: Треньорите в "А" група са ревльовци
Мадански нападна колегите си в "А" група. Снимка: Булфото

Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански изригна срещу треньорите в "А" група след загубата с 2:3 от Дания.

"Ще се въздържа от коментар за това, което се случва. Смятам, че вината е изключително на клубните треньори. Постоянно плачат, мрънкат, оплакват се от съдии", отсече Мишо Мадански.

"Ще направя предложение да искаме отнемане на лицензите на треньори. Никой не може да ме убеди, че президентът на Берое се е сетил снощи,че Иван Горанов толкова спешно му трябва. Не искам да говоря с имена."

"Треньорите са едни ревльовци, които само се тръшкат. Аз също нося вина за това, защото под техните дипломи стои и моят подпис. Допуснал съм недоразумения да се правят на велможи във футбола, правят се на местни дерибеи, феодали, смятат, че всичко им е позволено."

"Като човек, който им е проверявал писмените работи, мога да кажа, че повечето от тях пишат "футбол" с "д" по средата", добави Мадански, който е и лектор в НСА и отговаря за треньорските лицензи.

"Датчаните успяха да ни надхитрят. Нямам основание да бъда недоволен. Трябваше да направим много размествания в защитата в последния момент. Можехме дори да победим."

"Липсваше ни агресия в средата на терена. Датчаните например работят година и половина без промени. Ние днес трябваше да излизаме в коренно променен състав", завърши селекционерът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Михаил Мадански
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Датчаните успяха да ни надхитрят. Нямам основание да бъда недоволен. Трябваше да направим много размествания в защитата в последния момент. Можехме дори да победим.""Липсваше ни агресия в средата на терена. Датчаните например работят година и половина без промени. Ние днес трябваше да излизаме в коренно променен състав", завърши селекционерът..................................................................Местният феодал добре се изрази. Прав е за всичко, но и той е ревльо.
1
0
 
0
 
! Отговори
Fenomen преди 10 години
Млъкни и се скрий някъде, некадърник....