Багата с девета поредна победа в ММА

Кийт Бел разби носа на българина, но не успя да го пречупи
23 ное 2013 13:25, Друми Георгиев
15
Багата с девета поредна победа в ММА
Багата показа характер и надви Кийт Бел. Снимка: Булфото

Благой Иванов постигна една от най-трудните си победи в кариерата и продължава без загуба в ММА.

Българинът победи със събмишън американеца Кийт Бел в зрелищен мач от подгряващите двубои на галавечерта "Белатор 109".

Иванов постигна девети успех от девет изиграни срещи. Както е известно, той се завърна в спорта едва преди два месеца, след като миналата година беше наръган с нож.

Мачът с Бел започна лошо за Благой, който беше свален на земята с коляно и дясно кроше. Последваха още няколко удара, които разбиха носа на Багата.

Кийт Бел имаше предимство в близост до клетката, след като пусна кръв на нашето момче, но после Иванов тръгна успешно напред след боксова комбинация, приклещи го и в крайна сметка измъкна победата.

Още спортни новини вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Благой Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Да оставим настрана връзките му с криминалните среди. Въпроса е,че от спортна гледна точка тази победа на Багата няма висока стойност. Противника му беше треторазряден а за малко не го довърши. Не би трябвало медиите тук да представят двубоя като голям успех. Разбра се, че на Благой трябва да му се подбират внимателно противниците за да си остане герой и звезда в България. Все пак уважавам това, че продължи да се състезава въпреки тежкия инцидент.
11
2
 
1
 
! Отговори
любо преди 10 години
пропилял сам си детството да гледам анимационни филми. само трябва да ги заградят с решетка и кютека е страхотен.
10
2
 
4
 
! Отговори
До прУграмиста преди 10 години
Никакъв програмист не си ти драги, пише ти го човек който работи за MSFT зад океана. Колкото до ММА - има огромна разлика между това да тренираш и да пребиваш някого (и до смърт) за препитание.А между мачовете да продаваш дрога.Преди четях Бг преса от носталгия. Сега всички Бг медии са ужас - платени *** на всички партии тровят форумите.А платените PR-и (не software developers) да ми хвалят някакви мутри станали боксьори или ММА бойци но искащи да цоцат от държавата.
9
1
 
2
 
! Отговори
Баба преди 10 години
До Сандо, всъщност java. Странното е, че и аз мисля повечето .нет програмисит за douchebags...Аз не съм нахакано ***, чета книги, програмирам, напълно нормален съм. Като млад бях запален по бойните спортове, и тренирах от малък. Мисля, че е добро хоби. Колкото до Багата, той е мъжко момче, доста силен физически, и с тяло, сякаш създадено за борба. По-хубаво, че е станал ММА боец и борец, отколкото мафиот, нали така?
8
0
 
0
 
! Отговори
До 8 преди 10 години
???
7
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 10 години
работиш програмист и тренираш ММА ?!?! ... 100%-та кодиш .net
6
3
 
5
 
! Отговори
Баба преди 10 години
Обективният, аз тренирам мма, а съм програмист. Това е комплексен и интересен спорт, също като бокса, но не очаквам да го разбереш. Наистина доста мозъчни клетки умират, но не повече, отколкото ако гледаш ТВ7, примерно. А за Багата, може да не е пръв по начетеност, може да има чалгарки приятелки, но прославя родината, има успех в спорта си човекът, и изобщо, не е чак такъв изверг, какъвто го представяш. И говорейки си за *** изказвания, футбол гледал ли си наскоро, че там са царе.
5
4
 
20
 
! Отговори
Обективен преди 10 години
ММА бойците са новите борчета.Сенчести бабаити - главно охранители и поддръжници на карикатури като Бареков (той самият ММА борче).Скоро нарицателното за тъпугер няма да е "мутра", а ММА, защото те затвърждават имиджа си с постоянни скандали, наръгвания, наемни убийства, *** изказвания, чалгарки приятелки.А и освен това, сигурно ше ме наречере п****, *** такова насилие го няма и в животинския свят при най-всирепите хищници.Та за това и умират много мозъчни клетки.
4
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идолите на съвременна BULGARIQ....
3
6
 
32
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 10 години
Браво Бага голям си.Веднага като спечели мача си и на секундата вдига Българското знаме.Велик Българин си Бага велик.Бъди жив и здрав.
2
18
 
33
 
! Отговори
к преди 10 години
кво ни занимавате с няква мутра ве,ся и у сървайвъра ще го намърдат тоз.баси звездата.няква мутра
1
32
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде .....знаете ли кой е бащаму на тоя въпростния младеж.....мачовете му са платени!!!