ЦСКА праща защитник при Бойко Борисов

Ангел Грънчов най-вероятно ще продължи кариерата си във Витоша Бистрица
26 ное 2013 15:34, Красимир Ангелов
2
ЦСКА праща защитник при Бойко Борисов
Ангел Грънчов. Снимка: Булфото

Треньорският щаб на ЦСКА вече е намерил нов отбор на защитника Ангел Грънчов. Както е известно, юношата на червените не попадна в сметките на треньора Стойчо Младенов и затова през зимната пауза ще бъде преотстъпен в тим от „Б” група, където да играе редовно.

С най-големи шансове да привлече Грънчов е тимът на Витоша Бистрица, където играе Бойко Борисов, твърди "7 дни спорт". Във втородивизионния отбор играе и вратарят Анатоли Господинов, който също е със статут на преотстъпен от ЦСКА.

Треньорският щаб на червените е убеден, че във Витоша Грънчов ще успее да си върне формата, а освен това скаутите на армейците ще могат да го наблюдават редовно. Все още обаче не е ясно дали самият младок ще приеме предложението да бъде преотстъпен във Витоша.

Дори и това да стане факт обаче Грънчов едва ли ще може да играе рамо до рамо с бившия премиер Борисов, след като последният претърпя операция на коляното и дълго време няма да може да практикува любимата си игра.

Алжирският вратар на ЦСКА Райс М’Боли пък иска да напусне клуба през зимната пауза. Причината е, че стражът иска да играе редовно, за да попадне в националния отбор на своята страна за мачовете от Световното първенство в Бразилия през лятото на следващата година. Както е известно, Алжир се класира за мондиала след успех с 1:0 над Буркина Фасо.

Шефовете на ЦСКА обаче нямат намерение да се разделят лесно с М’Боли. Причината е, че въпреки статута си на твърда резерва, стражът е един от най-конвертируемите играчите в отбора. Босовете на армейците вече са задействали връзките си, за да успеят да продадат М’Боли за прилична сума.

Не е изключено алжирският национал да бъде преотстъпен в друг отбор до лятото, където ще играе редовно. Към момента на "Армията" въобще и не си помислят да изпуснат без пари М’Боли, въпреки че той получава една от най-големите заплати в клуба.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
e преди 10 години
Пореден автогол за Тройчо. Доказа, че е безхаберник. Само с патетични речи в сайта и фейсбук не става.
1
1
 
4
 
! Отговори
The king преди 10 години
На Боко му трябва не футболен, а съдебен зашитник!

Спонсорирани публикации