Марто Петров излиза титуляр за ЦСКА и срещу Ботев Пловдив

Крилото възвръща оптималната си форма, вече има три гола в "А" група
2 дек 2013 15:02, Георги Пешев
3
Марто Петров излиза титуляр за ЦСКА и срещу Ботев Пловдив
Снимка: Булфото

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отново ще заложи на Мартин Петров в титулярния си състав за тежкото гостуване на Ботев Пловдив в четвъртък.

През последните седмици Марто навлиза в доста добра форма и вече записа три гола в "А" група - един срещу Нефтохимик и два срещу Локомотив София.

Стойчо е останал много доволен от повишената форма на Петров и отново ще разчита на него да порази вратата и на Ботев Пловдив тази седмица. В момента ЦСКА е на трето място във временното класиране с 35 точки, докато Ботев е четвърти с точка по-малко.

Младенов няма да прави промени в титулярния си състав от мача с Локо София и ще излезе със същите играчи и срещу Ботев.

В същото време се разбра, че ЦСКА няма никакво намерение да пуска Райс Мболи във африканския елитен "Алжер". В момента Райс е твърда резерва на "Армията" и иска да се махне от ЦСКА, но договорните му взаимоотношения с "червените" са до лятото на 2015 година.

От управата на "армейците" се надяват, че при сигурното участие на Мболи на световното първенство в Бразилия идното лято ще могат да го продадат изгодно и да приберат сериозна сума пари.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За Коматево съм.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като искат да го продадат, да инвестират в него като го пускат в игра. Той ако в А група не може да играе, в Бундеслигата какво ще направи?
1
1
 
2
 
! Отговори
ФАС преди 10 години
Нищо лошо за М. Петров много добър играч.Но при такива слаби футболисти то и аз бих изглеждал в такъва форма че и Меси би ми завидял.