Пелегрини: Кун е най-завършеният нападател във Висшата лига

Той се представя по-добре от Суарес. Серхио работи повече за тима, смята чилиецът
7 дек 2013 17:46, Друми Георгиев
1
Пелегрини: Кун е най-завършеният нападател във Висшата лига
Пелегрини смята, че Агуеро е №1. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини е убеден, че неговият футболист Серхио Агуеро е по-добър от суперзвездата на Ливърпул Луис Суарес, който заби 13 гола в 9 мача през този сезон във Висшата лига.

Медиите на Острова спекулират, че испанския гигант Реал Мадрид е готов да пръсне над 70 милиона евро за Суарес, но чилиецът оценява своя стрелец по-високо.

"Луис Суарес е много силен нападател, но аз смятам, че Серхио Агуеро се представя по-добре в мачовете", заяви Мануел Пелегрини пред вестник "Мирър".

"Серхио е само на 25 години и смятам, че той може да продължава да подобрява играта си. През този сезон той работи здраво и вдигна нивото си."

"Той винаги е бил топ-футболист, вкарвайки много попадения. Но според мен в момента той работи още повече за отбора и при играта без топка, което е много важно за него."

"Никога не съм казвал, че Кун е най-добрият нападател във Висшата лига. Казах, че е най-добрият играч. Навярно в първенството има по-добри нападатели, но не и по-завършени от него", философски завърши Инженера.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Серхио Агуеро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари